ΣΠΑΡΤΗ. Το Moose Language Schools ευχήθηκε Merry Chris…Moose σε γιορτινή εκδήλωση κατά την οποία έγινε και η απονομή των Πιστοποιητικών Σπουδών 2018. Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στον πάντα φιλόξενο χώρο του Κέντρου (Αγίου Νίκωνος 60 & Αχιλλέως, Σπάρτη) το Μoose έδωσε την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους για μια πρόγευη των Χριστουγέννων. Εκτός από ευχές υπήρχαν γλυκά, δώρα για όλους και εκπλήξεις για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του.

O Γιώργος Μουστόγιαννης μεταξύ άλλω σημείωσε:

«Καλώς ορίσατε και πέτρα να μην ραγίσει…
Merry Chris....
MOOSE!!! Charity begins at home!
Σας καλωσορίζουμε στην Χριστουγεννιατικη γιορτη μας!

Η σημερινή γιορτή είναι για σας παιδιά μου!!!

Το MOOSE language schools γιορτάζει τα Χριστούγεννα και πιστεύει στον Αϊ Βασίλη!!

Η χαρά μου σήμερα είναι ιδιαίτερη γιατί εκτός από την γιορτή μας θα γίνει κ η απονομή των πιστοποιοητικων της περσινής χρονιάς.

Η επιτυχία μας είναι εδώ μπροστά μας στα χαμογελαστά πρόσωπα παιδιών και γονέων που περιμένουν να πάρουν στα χέρια τους τα πτυχία τους!!

Tι σημαίνει άραγε πιστοποίηση; Δεν είναι τίποτ’ άλλο από την επίσημη αναγνώριση ικανοτήτων και γνώσεων. Ο ανταγωνισμός ιδιαίτερα μέσα στη κρίση της εποχής μας επιβάλει πλέον οι γνώσεις μας και η επάρκειά μας να είναι πιστοποιημένη.

Δεν αρκεί βέβαια μόνον αυτό. Αν δεν υπάρχει διάθεση και μελέτη για να γίνει η δεύτερη γλώσσα μας ίση με την πρώτη κανένα πιστοποιητικό δεν αρκεί.

Και οι μάγοι έβλεπαν είχαν τις γνώσεις να διαβάζουν το άστρο αλλά αν δεν πίστευαν σε κάτι πιο δυνατό δεν θα έφθαναν στη Φάτνη του Χριστού μας!!!

ΜΠΡΑΒΟ σε όλους!! Σας ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη σας!!!»