Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχορνα μνημόσυνα συνανθρώπων μας

Ελένη Τ. Κουράκου

Την Παρασκευή στις 21 Δεκεμβρίου ώρα 15:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Καλύβια Σοχάς θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία της 82χρονης Ελένης Τ. Κουράκου. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Τιμόθεος , τα παιδιά της Νίκος και Κωνσταντίνα , τα αδέρφια της Μαρία – Γιάννης Καλαβρυτινός, Ευστράτιος Κουράκος , Χρυσούλα Α. Κορωνιού και Παναγιώτα Π. Βάρλα, τα εγγόνια της Τιμόθεος και Γιώργος, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Δημήτριος Π. Κουτσοβίτης

Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Εισόδια της Θεοτόκου στη Γκοριτσά ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία του Δημήτριου Π. Κουτσοβίτη. Ευχαριστούν για την συμμετοχή τα παιδιά του Χριστίνα και Κατερίνα Κουτσοβίτη , ο εγγονός του Δημήτρης , τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Μαριάνθη Β. Δάβου

Το Σάββατό 22 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στο Β’ Νεκροταφείο Σπάρτης τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Μαριάνθης Β. Δάβου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Βασίλειος τα παιδιά της Αγγελική – Βάιος Πολύζος , Φώτιος Δάβος, Σταυρούλα (Χήρα) Γ. Κυρκίρη και Χρίστινα Δάβου, τα αδέρφια της Χαρίλαος, Ιωάννης και Φωτεινή, τα εγγόνια της Λευκοθέα, Σεραφείμ, Ευγενία - Ειρήνη και Ευστράτιος, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Φωτεινή Π. Λερίκου

Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Φωτεινής Π. Λερίκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή οι γονείς της Παναγιώτης Λερίκος και Δήμητρα Ζαβάκου, ο αδερφός της Πολυζώης , οι Παπούδες της Παναγιώτης - Ευθυμία Ζαβάκου και οι λοιποί συγγενείς της.

Μαρία Γ. Νικολέτου

Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στη Τρύπη τελείται το 40ήμερο της Μαρίας Γ. Νικολέτου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Γεώργιος , τα παιδιά της Γιάννα – Αντώνιος και Κωνσταντίνα , τα εγγόνια της Μαρία, Βασιλική, Γεωργία ,Γεωργία, Μαρία, Χρήστος και οι λοιποί συγγενείς της.

Βασίλειος Παν. Σταματέλης

Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Βασίλειου Παν. Σταματέλη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελένη , τα παιδιά του Σοφία - Μανώλης, Δήμητρα - Κωνσταντίνος , Ελισάβετ - Σπύρος και Παναγιώτης , τα εγγόνια του, τα αδέρφια του Γεώργιος , Πίτσα και οι λοιποί συγγενείς του.

Νικόλαος Β. Ορφανού

Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Συκαράκι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Νικόλαου Βασ. Ορφανού. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του , τα εγγόνια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Σπύρος Λ. Θεοδωρόπουλος

Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Σπύρου Λ. Θεοδωρόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγος του Σταματία, τα αδέρφια του Νίτσα Θεοδωροπούλου - Μαυρομιχάλη και Ελένη Αλεξανδρή , τα ανίψια της , τα εγγόνια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Τριαντάφυλλη ( Λίτσα) Γ. Γκίκα

Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο Τριαντάφυλλης Γ. Γκίκα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα εγγόνια της Χρήστος και Γιώργος, τα ανίψια της Μιχάλης , Αθανασία και οι λοιποί συγγενείς της.

Αδαμαντία Η. Βελισσάρη

Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Σελλασία τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Αδαμαντίας Η. Βελισσάρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Ηλίας τα παιδιά της Αποστόλης - Παναγιώτα Βελισσάρη και Αθηνά - Γεώργιος Καφήρας, τα εγγόνια της Ηλίας , Γεώργιος, Μαρία, Ηλίας – Παναγιώτης και Κωνσταντίνος , τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Αθανάσιος Ματάλας ο Λακεδαιμόνιος

Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στον Μητροπολιτικό Ναό Σπάρτης «ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου» θα τελεσθεί μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μεγάλου Ευεργέτη Αθανασίου Ματάλα του Λακεδαιμόνιου. Παρακαλούνται οι υπότροφοι του Καθιδρύματος και οι ευσεβείς Χριστιανοί να συμμετέχουν.