ΣΠΑΡΤΗ. Μια Χριστουγεννιάτικη μουσικοθεατρική παράσταση για μικρούς και μεγάλους έρχεται στη Σπάρτη το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου, για δύο μόνο παραστάσεις στο Cinema Center (Κλεομβρότου 16), ώρες 11:00π.μ & 13:00μ.μ.

Ζωντανή μουσική και τραγούδι, σκηνικά που σε μεταφέρουν στην μαγική χώρα των Καλικάντζαρων και την Αγέλαστη Πολιτεία, εντυπωσιακά πολύχρωμα κοστούμια και χορευτικά, συνιστούν ένα υπερθέαμα που εντυπωσιάζει μικρούς και μεγάλους. Στο τέλος της παράστασης, τα παιδιά γίνονται μέρος της, χορεύοντας και τραγουδώντας επάνω στη σκηνή μαζί με τους Καλικάντζαρους, γεγονός που τα ενθουσιάζει!

Η διαχρονική ιστορία της Αγέλαστης Πολιτείας με τους σκυθρωπούς και θυμωμένους κατοίκους της, που δεν λένε ούτε καλημέρα μεταξύ τους, αλλά ζουν μέσα στην ρουτίνα και την καθημερινότητα χωρίς να διασκεδάζουν και να χαίρονται τη ζωή, είναι πιο επίκαιρη από ποτέ. Η ιστορία των Καλικάντζαρων, που πάντα υπήρξε συναρπαστική, καθηλώνει τα παιδιά καθώς προσπαθούν να τραγουδήσουν τα τραγούδια τους και να μιλήσουν όπως εκείνοι. Οι Καλικάντζαροι, θα δώσουν το μαγικό τους βοτάνι στην Αγέλαστη Πολιτεία την παραμονή των Χριστουγέννων και τίποτα δεν θα είναι πια όπως πριν.


Παίζουν:
Οι Μουσικοί: Τζίνα Βελδέκη (τραγούδι), Νίκος Δημητρακαράκος (τύμπανα), Γιάννης Ισμυρνιόγλου (κιθάρα - φωνή), Παναγιώτης Κωνσταντάκης (βιολί)
Οι Ηθοποιοί: Άννα Γιαννάκα, Γιώργος Γιαννάκας, Κώστας Καφετζόπουλος, Χρήστος Πάνου, Ελισσάβετ Πουλοκέφαλου, Αθηνά Τάρα

Προπώληση 8€ - Ταμείο: 10€

Σημεία Προπώλησης Εισιτηρίων:
- Γραφείο Σαϊνοπουλείου Ιδρύματος (Κων/νου Παλαιολόγου 86)
- Cinema Center (Κλεομβρότου 16)
- Βιβλιοπωλείο "Διηνεκές" (Διηνεκούς 8)
- "Μικροί Καλλιτέχνες" – Αδαμαντία Σπυράκη (Αρχιδάμου 42)