Στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων επιλέγουμε ρούχα εντυπωσιακά. Μακριά ή κοντά φορέματα, αστραφτερά υλικά, έντονα χρώματα. Εμείς σου προτείνουμε ρούχα διαχρονικά με glam στοιχεία για να επιλέξεις:

  1. Μαύρη παγιέτα, σε σορτς, mini ή midi φούστα. Το μαύρο είναι ένας εύκολος και συνδυασμός για το ντύσιμό σας στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων. Με μπλουζάκι ή πουκάμισο με διαφάνειες, ταιριάζει τέλεια.
  2. Κρόσια σε φούστα ή φόρεμα. Τα κρόσια έχουν επιστρέψει στη μόδα και δημιουργούν εντυπωσιακά ντυσίματα που τραβούν τα βλέμματα, αφού καθώς κουνιέστε, το ρούχο σας... αλλάζει. Επιλέξτε φόρεμα, για πιο τσάρλεστον Looks, φούστα ή μπλούζα που θα συνδυάσετε όμως με κάτι ήσυχο.
  3. Μπότες πάνω από το γόνατο. Είναι τόσο της μόδας κι αν έχετε ψηλά πόδια γιατί να μην το τολμήσετε; Συνδάστε τις μπότες πάνω από το γόνατο με ένα κοντό μπλουζο-φόρεμα ακόμη και σακάκι μακρύ.
  4. Φορέστε κόκκινο, είναι το χρώμα των Χριστουγέννων, λένε πως φέρνει και γούρι. Φόρεμα, φούστα, μπλούζα, σε κόκκινο χρώμα συνδυασμένο όμως όχι με μαύρα παπούτσια αλλά με μπεζ, nude, γκρι ή αστραφτερά ασημένια ή χρυσά. Τολμήστε ένα total red look.
  5. Ένα μακρύ μαύρο φόρεμα πάντα είναι της μόδας, σας βγάζει από τη δύσκολη θέση και ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις.
  6. Κοστούμι για ανδρόγυνο αλλά πολύ θηλυκό στυλ. Αφήστε το ντεκολτέ ακάλυπτο, φορέστε μέσα από το σακάκι ένα λεπτό μπλουζάκι τύπου Lingerie, συνδυάστε το κοστούμι με ψηλά ankle boots κι εντυπωσιακά σκουλαρίκια.
  7. Εντυπωσιακή maxi φούστα με διαφάνειες. Η maxi φούστα είναι πολύ της μόδας, γιατί να μην φορεθεί στην πιο βραδινή εκδοχή της;
  8. Χρυσό! Τέλειο, εντυπωσιακό, λαμπερό. Κοντό φόρεμα με χρυσές παγέτες ή χρυσά μεταλλικά υφάσματα είναι μια επιλογή που σίγουρα στο ρεβεγιόν της Χριστουγέννων μπορείτε να κάνετε, χωρίς να αισθάνεστε άβολα.
  9. Και για εσάς που δεν αποχωρίζεστε το τζιν παντελόνι σας, θέλετε να νιώθετε άνετα και να χορεύετε μέχρι το πρωί, συνδυάστε το με μια πολύ εντυπωσιακή, λαμπερή ζακέτα ή σακάκι.