ΣΠΑΡΤΗ. Είναι σαφές ότι η Δημοτική Αρχή Σπάρτης αδυνατεί να διαχειριστεί κρίσιμες υποθέσεις και πάνω απ’ όλα δεν έχει την στοιχειώδη ικανότητα να χειριστεί την δημόσια εικόνα και την επικοινωνία του Δήμου. Είναι μια προσωπική επιλογή του Δήμαρχου Βαγγέλη Βαλιώτη που ωστόσο πέρα από το ότι τον εκθέτει προσωπικά. Βλάπτει ανεπανόρθωτα την πόλη της Σπάρτης.
Ένα από τα σημαντικότερα ηλεκτρονικά ΜΜΕ της χώρας το newsbomb.gr δημοσιεύει θέμα σχετικά με τα αδέσποτα σκυλιά στη Σπάρτη.
Το notospress.gr δεν θα είχε λόγο να επανέλθει στο θέμα αν το δημοσίευμα δεν έκανε λόγο για ευθύνες του Δήμαρχου Βαλιώτη και για πάρτι πολλών χιλιάδων ευρώ γύρω από τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων. Καταγγελίες που πρέπει να διαψευσθούν από την Δημοτική Αρχή ή να διερευνηθούν από κάθε αρμόδια αρχή.
Θεωρούμε ότι το πρόβλημα δεν είναι τόσο η μόρφωση του Δήμαρχου Βαλιώτη, άλλωστε αυτόν εξέλεξαν οι Σπαρτιάτες το 2014. Το πρόβλημα είναι η απόλυτη μεταστροφή του από την ημέρα της εκλογής του και οι οβιδιακές του μεταμορφώσεις που οδηγούν την πόλη στα τάρταρα.
Δείτε εδώ τι δημοσιεύει το newsbomb.gr