ΣΠΑΡΤΗ. Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, ώρα 21:00, οι Social Scream θα βρίσκονται στο Παλαιό Μεταξουργείο Σπάρτης, σε έναν πολύ ιδιαίτερο χώρο για να γιορτάσουν τα 10 χρόνια πορείας της μπάντας μέσα απο ένα μουσικό ταξίδι στην έως τώρα δισκογραφία τους αλλά και με αναφορές σε αγαπημένους ήχους που τους έχουν στιγματήσει. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Οι Social Scream είναι ένα Heavy Metal σχήμα απο την Σπάρτη. Δημιουργήθηκε το 2008 απο τον κιθαρίστα Βλάση Διαμαντάκο και τον τραγουδιστή Χρήστο Βορβή. Η μπάντα στα πρώτα της βήματα δραστηριοποιούταν ως cover band δίνοντας αρκετά live εντός και εκτός Σπάρτης. Η ανάγκη όμως για δημιουργία προσωπικού υλικού ώθησε το συγκρότημα στην υλοποίηση και κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου με τίτλο ''Epiclesis'' τον Ιούνιο του 2014. Η κυκλοφορία του ''Epiclesis'' συνοδεύτηκε απο ένα release party και δύο headline εμφανίσεις σε Αθήνα και Σπάρτη.

Η μπάντα συνέχισε να δουλεύει επάνω σε νέο υλικό ενώ ταυτόχρονα σε συνεργασία με την New Dream Records επανακυκλοφόρησε το ''Epiclesis'' τον Ιούνιο του 2016 και κυκλοφόρησε τον 2ο δίσκο της με τίτλο ''Initiation to the Myths'' τον Ιούνιο του 2018. Σήμερα το συγκρότημα βρίσκεται σε διαδικασία σύνθεσης και προπαραγωγής νέου υλικού και προετοιμασίας live εμφανίσεων.