ΔΙΣΤΟΜΟ. Η ομάδα του Αστέρα Βλαχιώτη επικράτησε με 2-3 εκτός έδρας τον Αμβρυσσέα Διστόμου στο Δίστομο στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Πριν από την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Μανώλη Μπέμπη ο οποίος επί σειρά ετών διετέλεσε πρόεδρος του Αστέρα Βλαχιώτη κι ο οποίος «έφυγε» λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές αφιέρωσαν την νίκη τους στον αξέχαστο πρόεδρο: « Έπειτα από καλή εμφάνιση η ομάδα μας πέτυχε σημαντική ψυχολογικά και βαθμολογικά νίκη μέσα στην έδρα του Αμβρυσσέα Διστόμου με σκορ 2-3. Η νίκη αυτή αφιερώνεται στον αποθανόντα αντιπρόεδρο του σωματείου μας , Μπέμπη Εμμανουηλ, ο οποίος είμαστε σίγουροι πως από κάπου εκεί ψηλά χαίρεται για την ΟΜΑΔΑ του! »

Αμβρυσσέας Διστόμου: (Αντώνης Δρακόπουλος,): Ντουμάνης – Στασινόπουλος, Τέλλος, Ζυγογιάννης, Σταρις – Μανιδάκης, Βλάχος – Σένκα, Αντωνίου, Ιβανοφ – Όλα.

Αστέρας Βλαχιώτη: (Γιώργος Κετικίδης):Μάνος – Παναγόπουλος, Καρνιάτης, Κολλιάκος, Κοτσαλης, Ρανοζης, Ολακουνλε, Λειμονίτης, Φονγιαχ, Σαμπατάκος, Μπερδούσης.

Διαιτητής ήταν ο Θανάσης Ζαχαρόπουλος από τον Σ.Δ.Π. Ανατολικής Αττικής.
Βοηθοί διαιτητές ήταν ο Στέφανος Κυριακόπουλος και ο Κωνσταντίνος Στεφάνου, αμφότεροι, επίσης, από τον Σ.Δ.Π. Ανατολικής Αττικής.