Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχορνα μνημόσυνα συνανθρώπων μας

Ευδοξία Θ. Χάρακα
Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στις 15.00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Συκαράκι θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία της 84χρονης Ευδοξίας Θ. Χάρακα. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Χριστίνα , Μαρία και Βαρβάρα, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Γεώργιος Αν. Ζέρβας
Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίστριας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο Γεώργιου Αν. Ζέρβα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελπίδα, τα παιδιά του Αναστάσιος , Νικολέτα και Μαρία, τα εγγόνια του Ελπίδα, Ειρήνη, Χριστίνα και οι λοιποί συγγενείς του.

Αλέξανδρος Ν. Λαμπράκος
Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Ανώγεια τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Αλέξανδρου Ν. Λαμπράκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αντωνία Λαμπράκου, τα παιδιά του Νικόλαος – Χρυσούλα Λαμπράκου, Γεώργιος Λαμπράκος και Ιωάννης – Πόπη Καρμοίρη, τα εγγόνια του Αλέξάνδρος, Δημήτρης, Γιώργος, Νικόλαος και Αλέξανδρος, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεώργιος Ν. Γιαννακόπουλος
Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεώργιου Ν. Γιαννακόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο αδερφός του Χρήστος , τα ανίψια του Νίκος , Τζίνα και οι λοιποί συγγενείς του.

Διαμάντω Μιχαλοπούλου
Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Κοκκινοράχη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Διαμάντως Μιχαλοπούλου . Στο μνημόσυνο καλούν για συμπρσοευχή ο σύζυγός της Παναγιώτης, τα παιδιά της Ιωάννης – Ελένη Μιχαλοπούλου και Ευθύμιος – Ευαγγελία Μιχαλοπούλου, τα εγγόνια της Παναγιώτης και Διαμάντω, η αδερφή της Μαρία (χήρα) Κουφού, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Αικατερίνη Γ. Καργάκου
Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στις Αμύκλες τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αικατερίνης Γ. Καργάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια της Μαρίνα Πετράκου και Διαμάντω Μπαριάμη, τα ανίψια της, τα εγγόνια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Χαρίλαος Δερτιλής
Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Χαρίλαου Δερτιλή. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του , τα παιδιά του, τα εγγόνια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεώργιος Βλαχάκος
Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωση του Σωτήρος στο Κοιμητήριο Βαφείου τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεώργιου Βλαχάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Αντώνης και Ευγενία, τα εγγόνια του Γεώργιος και Γιάννης , τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Αικατερίνη Ν. Νικολάου
Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αικατερίνης Ν. Νικολάου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Βαγγέλης - Λίτσα, Στέλιος - Πόπη και Βασίλης - Ειρήνη, τα εγγόνια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Αικατερίνη Σωτ. Μπουγάδη
Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Παρόρι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αικατερίνης Σωτ. Μπουγάδη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Φωτεινή - Δημήτριος και Κωνσταντίνα - Δημήτριος, τα δισέγγονα της και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτα Προβιά
Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου στα Χρύσαφα τελείται το εξάμηνο μνημόσυνο της Παναγιώτας Προβιά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Παρασκευάς, τα παιδιά της Χριστίνα Προβιά και Κωνσταντίνα – Παναγιώτης Βλασόπουλος, τα εγγόνια της Βαλεντίνα, Ηλίας και οι λοιποί συγγενείς της.

Ανδρέας Π. Καρβέλας
Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Ανδρέα Π. Καρβέλα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια του Παναγιώτα, Κώστας και Κωνσταντίνα (χήρα ) Γεωργοστάθη, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Κωνσταντίνος Ι. Κουκούτσης
Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στη Ριβιώτισσα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Ι. Κουκούτση. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια του Βασιλική – Ιωάννης Μπαρδούνιας, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.