ΚΑΠΗ θα λειτουργήσει προσεχώς στον Δήμο Ευρώτα

13-12-2018 19:39   

ΣΚΑΛΑ. Με την εγκάρδια συμμετοχή του κόσμου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση για την λειτουργία Κ.Α.Π.Η στον Δήμο Ευρώτα. Η εκδήλωση, η οποία έλαβε χώρα στο Πνευματικό Κέντρο Σκάλας την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018, είχε στόχο τη γνωριμία με όλους όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στα Κ.Α.Π.Η και την ενημέρωση τους σχετικά με

τις δραστηριότητες της δομής. Επίσημα η λειτουργία του Κ.Α.Π.Η θα ξεκινήσει στις αρχές του νέου έτους, οπότε και θα είναι έτοιμος ο χώρος που θα τα στεγάζει.

Η σύσταση των Κ.Α.Π.Η στον Δήμο Ευρώτα ήταν αίτημα χρόνων και μετά από συντονισμένες ενέργειες της Δημοτικής Αρχής και του  Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Ευρώτα «Νικηφόρος Βρεττάκος», υπό την αιγίδα του οποίου θα λειτουργούν, βρίσκεται στην τελική φάση υλοποίησης.

Στη συνάντηση εκτός των συμμετεχόντων, παρευρέθησαν  ο Δήμαρχος Ευρώτα κ. Δήμος Βέρδος, οι Αντιδήμαρχοι Ευρώτα κ. Ελένη Δεντάκου και Αργυρώ Κρητικάκου, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. κ. Άννα Σάκκαρη και η Πρόεδρος της Δ.Κ. Σκάλας κ. Ιωάννα Κούρλα, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων.

Στους χαιρετισμούς που απηύθυναν τόσο ο Δήμαρχος, οι Αντιδήμαρχοι όσο και η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. αναφέρθηκαν στην αναγκαιότητα μέριμνας για την παροχή κοινωνικών υπηρεσιών σε όλους τους κατοίκους του Δήμου και την φιλοδοξία να αποτελέσουν τα Κ.Α.Π.Η μία εστία φιλοξενίας κι ειλικρινούς φροντίδας για τα άτομα τρίτης ηλικίας.    

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ