ΣΠΑΡΤΗ. Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης (Συκαράκι) και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων πραγματοποίησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, κ. Σταπάκη Αικατερίνη, η Διευθύντρια του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου, κ. Παινέση Σοφία και η εκπαιδευτικός του σχολείου κ. Υφαντίδου Στέλλα.

Στην εκδήλωσή παρευρέθηκαν εκ μέρους του Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης, πατήρ Συμεών Παπαγεωργίου, η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Τζανετέα Αδαμαντία, ο αντιδήμαρχος κ. Πλειώτας Χρήστος, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας, κ. Νταλιάνης Πέτρος, ο Πρόεδρος του Σωματείου ΑμεΑ Λακωνίας, κ. Λαμπρινάκος Σταύρος, και ο Διευθυντής του Ιδρύματος Χρονίως Πασχόντων «Αγ. Παντελεήμων», πατήρ Ιωάννης Πορφύρης.

Οι Εκπαιδευτικοί και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης-Συκαράκι ευχαριστούν θερμά τους χορηγούς - δωρητές καθώς και τον Πολιτιστικό - μουσικό χορευτικό Όμιλο «Χοροδρόμοι», που παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς από τα Κύθηρα και τα νησιά του Αιγαίου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στα ζαχαροπλαστεία "Μορέως Ήδιστα Χαραμής", όλα τα καταστήματα που συνέδραμαν καθώς και όλους τους φίλους που βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί με επιτυχία αυτή η εκδήλωση. Ευχαριστούν όλους όσους τους τίμησαν με την παρουσία τους και τους στηρίζουν με την αγάπη τους.