ΛΑΚΩΝΙΑ. O γ.γ. Συντονισμού του Υπ. Προστασίας του Πολίτη κ. Τζανέτος Φιλιππάκος απαντά σε δημοσίευμα επιστολής στο notospress.gr.

«Κύριε Διευθυντά του Notos Press.gr,
Σε απάντηση της ανώνυμης επιστολής που δημοσιεύσατε στο Notos Press.gr,
διευκρινίζω τα εξής επιμέρους σημεία, με τα οποία απαντούσα στον κ. Αναϊπάκο:
Το δημόσιο αξίωμά μου, δεν μου στερεί το δικαίωμα να εκφράζομαι με εξωστρέφεια για τα θέματα που απασχολούν τον τόπο μου και να συμβάλλω με όποιο τρόπο μπορώ στην επίλυση των τοπικών προβλημάτων, κάτι που πάντα έκανα και θα συνεχίσω να κάνω.
Όσον αφορά τη συμμετοχή μου στα κοινά του Δήμου Ανατολικής Μάνης και στην
προεκλογική εκστρατεία, στην οποία γίνεται αναφορά, θα προέτρεπα και τον ανώνυμο «Ν.Α. πολίτη Γυθείου», να μην ανησυχεί και αγωνιά και να αναμένει τις επίσημες δηλώσεις μου, στο χρόνο που εγώ θα επιλέξω.
Το χρονικό σημείο της ολοκλήρωσης των θεσμικών μου καθηκόντων ως Γενικού Γραμματέα θα επιλεγεί μέσα στα προβλεπόμενα πλαίσια που προσδιορίζονται από τις κείμενες διατάξεις της σχετικής νομοθεσίας.
Διευκρινίζω επίσης ότι όσες φορές παρευρίσκομαι σε εκδηλώσεις στην Λακωνία ή οπουδήποτε αλλού στη χώρα, είτε ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης είτε μετά από επίσημη πρόσκληση, τηρώ απόλυτα τις θεσμικές μου υποχρεώσεις και μάλιστα χωρίς να κάνω κατάχρηση του θεσμικού μου ρόλου.
Την ποιότητα του χαρακτήρα μου και της προσωπικότητάς μου εν γένει, την γνωρίζουν πολύ καλά, από ετών, οι συμπατριώτες μου Μανιάτες και όχι μόνο. Ευτυχώς που ο τόπος έχει πολλούς σκεπτόμενους πολίτες, κάτι το οποίο θα φανεί και στο μέλλον».

Με εκτίμηση
Τζανέτος Φιλιππάκος