ΣΠΑΡΤΗ. Κακό παιχνίδι στα Σπάτα, μεταξύ Αήττητου και Σπάρτης οι οποίοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

Στο… μηδέν έμειναν οι Αθηναίοι και οι Σπαρτιάτεςς, σε μια αναμέτρηση που το μόνο που κρατούν οι δύο ομάδες είναι ο ένας βαθμός. Πολύτιμος παίκτης για τη Σπάρτη οι φίλαθλοι της.

Δυνατό παιχνίδι με πολλές μονομαχίες διεξαγόταν στην Αττική, με τις δύο ομάδες να… καταστρέφουν τις εκατέρωθεν προσπάθειες για δημιουργία. Σε αυτόν τον ρυθμό κύλησε το πρώτο μέρος, με το 0-0 να είναι φυσικό επόμενο για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 1-0 στο 52′, με την κεφαλιά του Μάγκα να απομακρύνεται πάνω στην γραμμή, από τους αμυντικούς. Από εκείνο το σημείο και έπειτα άρχισε ένας επιθετικός μονόλογος του Αήττητου, με την Σπάρτη να σταματάει όλες τις επιθέσεις, χάρις και στη συνδρομή του τερματοφύλακά της.

Αήττητος Σπάτων (Χαραλαμπίδης): Κοκκαλάς, Σπυρόπουλος, Χριστοφιλέας, Μάγκας, Κολλαράς, Ηρακλής, Σταματάκης (59′ Καλογέρης), Γροντής, Κατσικογιάννης (77′ Λάμπρου), Χατζηιωαννίδης (85′ Κατσέρης), Μαρουκάκης.

Σπάρτη (Τσερνίσοφ): Πάντος, Καλούσης (25′ λ.τρ. Αρώνης), Φραγκούλης, Κολτσίδας, Βλάχος, Τιεντσέ, Κωνσταντινόπουλος, Παυλής, Στογιάνοβιτς, Βλαχομήτρος, Μαντζίρης.

Διαιτητής: Κατοίκος (Αθήνας)

Βοηθοί: Γεωργακόπουλος (Πειραιά), Χατζημανώλης (Δωδεκανήσου)

Τσερνίσοφ: «Χαρούμενοι»

Η ισοπαλία (0-0) στα Σπάτα ήταν θετικό αποτέλεσμα για τη Σπάρτη σύμφωνα με τον Αντρέι Τσερνίσοφ.

Στον κακό αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου Σπάτων στάθηκε ο Αντρέι Τσερνίσοφ μετά το 0-0 της Σπάρτης με τον Αήττητο. Όπως δήλωσε ο Ρώσος προπονητής:

«Πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, γιατί ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ κακός. Δεν ήταν ένα παιχνίδι που είχε να κάνει με την ποιότητα, αλλά με τον χαρακτήρα και πόσο θα παλεύαμε. Οι δύο ομάδες πάλεψαν, έτρεξαν. Ήταν πραγματικά ένα περίεργο παιχνίδι χωρίς πολλές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες.

Ήταν πολύ σημαντικό μετά τις δύο ήττες που είχαμε να πάρουμε τον πόντο. Είμαστε χαρούμενοι γι' αυτό. Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου που έκαναν πολύ καλή δουλειά».

Η Σπάρτη ευχαριστεί τους Φιλάθλους

«Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες προς τους οργανωμένους -και μη- φιλάθλους της ομάδας μας για τη σημερινή μετακίνησή τους, για τον αγώνα της 8ης Αγωνιστικής με τον Αήττητο Σπατων.

Η προσέλευση, η στήριξη, ο παλμός και το θερμό σας χειροκρότημα συγκίνησαν τόσο τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, όσο και τη Διοίκηση της ΣΠΑΡΤΗΣ που αγαπάμε.

Εμείς νιώθουμε ότι καθημερινά χτίζεται αμοιβαία σχέση σεβασμού και εμπιστοσύνης. Γεγονός που μας δίνει τη χαρά και τη δύναμη για τη συνέχεια !

Το επόμενο ραντεβού μας είναι την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης, κόντρα στον Α.Ο. ΠΛΑΤΑΝΙΑ. Σας θέλουμε δίπλα μας !

Σας ευχαριστούμε όλους και όλες !

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !!»