ΣΠΑΡΤΗ. Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η 6η ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ , που διοργάνωσε ο ομώνυμος Σύλλογος των Λακώνων Φίλων του, στο Κέντρο «ΚΕΦΑΛΑΡΙ» στον Άγιο Ιωάννη Σπάρτης, την Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018.

Όπως γράφει ο Γραμματέας του Συλλόγου Γιάννης Μητράκος «το Διοικητικό Συμβούλιο με μία κίνηση υψηλού ρίσκου κατάργησε την καθιερωμένη πρόσκληση και το συγκεκριμένο εκ των προτέρων μενού, αφήνοντας πλήρη ελευθερία στους συμμετέχοντες. Η πρωτοτυπία αυτή αλλά και το εξαιρετικό, όπως πάντα, ζωντανό μουσικό πρόγραμμα με τα καλύτερα τραγούδια του αείμνηστου Στέλιου κι όχι μόνο, επέτρεψε τη δημιουργία ζεστού κλίματος κεφιού και γνήσιας λαϊκής διασκέδασης, όπως θα ήθελε ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Η ορχήστρα του Συλλόγου την οποία συγκροτούσαν οι τραγουδιστές, -στριες: Σπύρος Κουτσοβασίλης, Ειρήνη Χριστοφυλλάκη, Στράτης Τριανταφυλλόπουλος, Αθηνά Κοκκόλη και οι μουσικοί Κώστας Βεργυρής-μπουζούκι, Κώστας Κατσέτος-πλήκτρα, Νίκος Σταματάκος-κρουστά, ξεσήκωσαν την κατάμεστη αίθουσα σε ένα παρεΐστικο γλέντι, που κατέληξε σε ομαδικά τραγούδια και χορούς, που κράτησαν ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη εκφράζει τις ευγνώμονες ευχαριστίες του:
Στους τραγουδιστές και μουσικούς για την αφιλοκερδή προσφορά τους.
Στα τοπικά ΜΜΕ που πρόθυμα δημοσιοποίησαν τις ανακοινώσεις του Συλλόγου σχετικά με την 6η Γιορτή.
Στα Μέλη και τους Φίλους του Συλλόγου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δ.Σ. και δημιούργησαν μια μοναδική χαρούμενη ατμόσφαιρα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο ζητά τη συγνώμη και την κατανόηση των ολίγων παρεών που δεν μπόρεσαν να εξυπηρετηθούν κι έφυγαν από το Κέντρο, λόγω συμπλήρωσης όλων των τραπεζιών.
Του χρόνου ακόμα καλύτερα στην 7η ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ!»