Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχορνα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Βασίλειος Ν. Χειλάκος
Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στις 15.00 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στο Σελεγούδι θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία του 61χρονου Βασίλειου Ν. Χειλάκο. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αντωνία , τα παιδιά του Νίκος, Βάσω , Μαρία και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτα Αρδάμη
Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στις 15.00 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στης Καμάρες θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία της 96χρονης Παναγιώτας Αρδάμη. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η αδερφή της Μαριγούλα Βλάχου, τα ανίψια της, τα εγγόνια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Νικολάος Κ. Ρουμελιώτης
Την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στη Μαγούλα ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία του Νικολάου Κ. Ρουμελιώτη. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή τα αδέρφια του, τα εγγόνια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Κωνσταντίνος Μουντζούρης
Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνου του Κωνσταντίνου Μουντζούρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρία τα παιδιά του Παναγιώτης – Κυριακή Μουντζούρη και Έλενα – Χρήστος Ζαραφωνίτης , τα εγγόνια του Κωνσταντίνος, Δημήτριος, Αντώνης, Μαρία και Μαρία, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Μεταξία Πουλοπούλου
Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Κοκκινόραχη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Μεταξίας Πουλοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η μητέρα της Ευαγγελία, τα παιδιά της Χαράλαμπος – Μαριλένα και Νικολάος – Μαρία, τα αδέρφια της Αναστασίος και Κωνσταντίνος, τα εγγόνια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Θεόδωρος Γ. Μαυρίδης
Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στον Άγιο Ιωάννη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Θεόδωρου Γ. Μαυρίδη. Στο μνημόσυνο καλόυν για συμπροσευχή η σύζυγός του Γεωργία, τα παιδιά του Γεώργιος και Ηλίας , η αδερφή του Σοφία, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Κωνσταντίνος Ιωάν. Πρεδάρης
Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Ιωάν. Πρεδάρης. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του, οι γονείς του, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Νικόλαος Μέρμιγκας
Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Παρόρι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Νικολάου Μέρμιγκα . Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αναστασία, οι γονείς του Βασίλειος – Siegroun Μέρμιγκα, η μητέρα του Αγγελική Αλεξάκη, τα παιδιά του Ορφέας – Βασίλης και Κίμων - Γεώργιος, η αδερφή του Αλίτσα Μέρμιγκα και οι λοιποί συγγενείς του.

Αγγελική Βλασόπουλου
Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νικώνος στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Αγγελικής Βλασοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Ηλίας, τα παιδιά της, Παναγιώτης - Κωνσταντίνα Βλασόπούλου και Ιωάννης Βλασόπουλος, τα εγγόνια της, τα αδερφιά της, τα ανίψια της και λοιποί συγγενείς της .

Βασιλική Νικ. Κοντοέ
Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Βασιλικής Νικ. Κοντοέ. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ελένη Νιφοδωράκη, Γεωργία - Βασίλειος Αναγνωστάκος και Ελευθερία - Νίκωνας Ρασσιάς, τα αδερφία της και οι λοιποί συγγενείς .