ΓΥΘΕΙΟ. Βήμα – βήμα ο Βασίλης Γεωργακάκος από το Μαυροβούνι Γυθείου προχωρά στο τηλεπαιχνίδι «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Για μια ακόμα φορά πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση ευελπιστώντας ότι θα προχωρήσει σε μια ακόμα φάση του παιχνιδιού. Τραγούδησε ένα ακόμα δικό του γνήσιο λαϊκό τραγούδι που θύμισε κάτι από τα παλιά.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο για τις ευχές του και την αγάπη του που μου έδειξε κατά την διάρκεια της πορείας μου στο τηλεπαιχνίδι , καθώς επίσης και όλους αυτούς που μου την δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια στα μαγαζιά , στους συλλόγους και στις χαρές του που τους τραγουδάω!
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που μου εμπιστεύονται τα παιδιά τους για να τους μάθω μουσική, αλλά και να τους προσφέρω τις φιλολογικές μου γνώσεις ως φιλόλογος, δείχνοντας την στήριξή τους καθημερινώς εδώ και χρόνια.
Τις ευχαριστίες μου μεταφέρω σε όλους τους φίλους του λαϊκού τραγουδιού που αγάπησαν τα τραγούδια μου και προκαταβολικά σε εκείνους που θα τ' αγαπήσουν! Το λαϊκό τραγούδι ζει , τα τραγούδια μου όποιος επιθυμεί θα μπορεί να τα ακούσει στο κανάλι μου στο youtube, το οποίο φτιάχνω αυτήν την στιγμή, όποιος θέλει μπορεί να κάνει εγγραφή. Ασχέτως με το αποτέλεσμα του παιχνιδιού είμαι ευχαριστημένος με την προσπάθειά μου αυτή , όλα καλά πήγαν! Τέλος και τω Θεώ δόξα!»