Ικανοποιημένοι οι δημότες Νέου Κόσμου για την μεταφορά της Λαϊκής01-12-2018 09:08   

ΣΠΑΡΤΗ. Η Επιτροπή κατοίκων Ν. Κόσμου – Ψυχικού για τη διεκδίκηση μετακίνησης της λαϊκής Αγοράς της Τετάρτης  στην Πλατεία Γ. Σαϊνοπούλου στο Ν. Κόσμο εκφράζει την απόλυτη ικανοποίησή της για τις πρόσφατες αποφάσεις της Δημοτικής Κοινότητας Σπαρτιατών και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του  Δήμου Σπάρτης, με τις οποίες παρέχεται ξεκάθαρη  ΘΕΤΙΚΗ γνωμοδότηση προς τον Δήμο Σπάρτης για τη μετακίνηση της Λαϊκής Αγοράς της Τετάρτης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοινωση της Επιτροπής «οι αποφάσεις αυτές τιμούν τα θεσμικά συλλογικά όργανα του δήμου, τα οποία ιεραρχούν ως κορυφαία προτεραιότητα τις πραγματικές ανάγκες  των δημοτών και τις στρατηγικές ανάπτυξης των συνοικιών αλλά και του συνόλου του δήμου.

Ύστερα από την κατ’ αρχήν θετική ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, την έγκριση της Τροχαίας Σπάρτης , και τις θετικές γνωμοδοτήσεις της Επιτροπής Διαβούλευσης , της Δημοτικής Κοινότητας Σπαρτιατών και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής , δεν απομένει παρά να γίνει άμεσα η εισαγωγή του θέματος μετακίνησης της Λαϊκής Αγοράς της  Τετάρτης στο Δημοτικό Συμβούλιο (Πέμπτη 6/12) , για να παρθεί  η  τελική και οριστική  απόφαση , η οποία δεν μπορεί να είναι άλλη απ’ αυτήν που ζητούν οι  κάτοικοι των συνοικιών και στηρίζουν με τις αποφάσεις τους ΟΛΑ τα θεσμικά όργανα.»

Πληροφ : Μητράκος Βαγγέλης Τηλ: 6970880197

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ