ΣΠΑΡΤΗ. Το ΚΠΕ Μολάων, σε συνεργασία με τη Δ/νση Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Λακωνίας, με την αρωγή του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης και στο πλαίσιο του Υποέργου 5 της πράξης: «Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης - Περιβαλλοντική Εκπαίδευση» του Επιχειρησιακού προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και δια Βίου Μάθηση 2014-2020» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διοργανώνει εισαγωγικό Σεμινάριο στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση για εκπαιδευτικούς της Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Λακωνίας το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018.

Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί στη Σπάρτη στο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης αλλά και στην πόλη της Σπάρτης και έχει τίτλο: «Εισαγωγικό σεμινάριο στην Εκπαίδευση για την Αειφορία - Στόχοι βιώσιμης ανάπτυξης - Μελέτη πεδίου».
Το Σεμινάριο έχει σκοπό να ενημερώσει τους εκπαιδευτικούς του νομού Λακωνίας για τα προγράμματα του ΚΠΕ Μολάων, για τους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης, τα αποτελέσματα υλοποίησης σχεδίου κινητικότητας Erasmus+ του ΚΠΕ Μολάων. Στο δεύτερο μέρος θα πραγματοποιηθεί έρευνα πεδίου με θέμα τα νεοκλασικά της Σπάρτης και το πως μπορούμε να σχεδιάσουμε ένα πρόγραμμα με αυτό το θέμα.
Μετά το πέρας του σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.