ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Ο Ηρακλής αυτή τη φορά, δεν επανέλαβε τα λάθη των προηγούμενων αγώνων του και κέρδισε την Σπάρτη (3-0). Οι Κυανόλευκοι, άφησαν πίσω το κακό πρόσωπο των τελευταίων εβδομάδων και έδειξαν από το ξεκίνημα του αγώνα πως δεν αστειεύονται.

Ο Περόνε στο 14' βρήκε και πάλι δίχτυα έπειτα από ασίστ του Κλέιτον, με τον Αργεντινό να σημειώνει το τρίτο του φετινό τέρμα στο πρωτάθλημα. Το γκολ αυτό έδιωξε το άγχος, έλυσε τα πόδια των παικτών του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, που είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλα τέρματα.

Ο Ελληνας τεχνικός, στην προσπάθειά του να βρει την κατάλληλη ενδεκάδα, έκανε και πάλι αλλαγές και αυτή τη φορά φαίνεται πως έπιασαν τόπο, αφού σαφώς και η εικόνα της ομάδας του ήταν πολύ βελτιωμένη. Το... εύθραυστο 1-0 του πρώτου ημιχρόνου, άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Ηρακλής βρήκε τον δρόμο ξανά προς τα δίχτυα. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Κλέιτον να βάλει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Στο 54' ο Βραζιλιάνος έγινε τελικός αποδέκτης της μπάλας έπειτα από ωραία συνεργασία των Χασομέρη και Ντούνη και με πλασέ δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Σταματόπουλο.

Επτά λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Χασομέρη να ανοίξει κι αυτός λογαριασμό με την Κυανόλευκη φανέλα με τον Ελληνα μεσοεπιθετικό με διπλή προσπάθεια να σκοράρει αυξάνοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Με τη νίκη οι Θεσσαλονικείς έφτασαν τους επτά βαθμούς, ανεβαίνοντας στην 9η θέση. Αντίθετα η Σπάρτη έμεινε 13η με πέντε.

Ηρακλής: (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Βοσνιάδης, Κουκόλης, Στάμου, Κουτρομάνος, Πασάς, Μουμίν, Μενδρινός (55΄ Καλτσάς), Χασομέρης, Ντούνης (65΄ Γεωργίου), Κλέιτον, Περόνε (80΄ Παναγιωτούδης).

Σπάρτη: (Αντρέι Τσερνίσοφ): Σταματόπουλος, Κοζάκης, Κολτσίδας, Βλάχος, Φραγκούλης, Τιεντσέου, Στογιάνοβιτς (75΄ Ρούμπος), Καψάσκης, Βλαχομήτρος, Κωνσταντινόπουλος, Μαντζίρης (64΄ Καινούριος).