Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχορνα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Φωτεινή Λερίκου
Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στις 15:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία της 25χρονης Φωτεινής Λερίκου . Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή οι γονείς της Παναγιώτης Λερίκος και Δήμητρα Ζαβάκου, ο αδερφός της Πολυζώης , ο παππούς και η γιαγιά της Παναγιώτης - Ευθυμία Ζαβάκου και οι λοιποί συγγενείς της.


Θεόφιλος Γεροντάκος
Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Τσεραμιό τελείται το εξάμηνο μνημόσυνο του Θεόφιλου Γεροντάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελένη, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.


Δέσποινα Βαζένιου
Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Συκαράκι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Δέσποινας Βαζένιου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Γεώργιος – Μάρθα Βαζένιου και Μαρία – Σπήλιος Χατζηπετράκος, τα εγγόνια της Δέσποινα Βαζένιου, Παναγιώτα – Γεώργιος Βίλλιας , Γιώργος - Μαρία Χατζηπετράκου και Δέσποινα – Νίκος Σακελλάρης, τα αδέρφια της , τα ανίψια της, τα δισέγγονα της, και οι λοιποί συγγενείς της .


Καλλιόπη Μιχελή – Μάνη
Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στον Άγιο Ιωάννη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Καλλιόπης Μιχελή - Μάνη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της , τα αδέρφια της, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.


Ιωάννης Θεοφιλάκος
Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Ταξιαρχών στη Λογγάστρα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ιωάννη Θεοφιλάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμποσευχή η σύζυγος του Δέσποινα, τα παιδιά Δημήτρης, Γαρυφαλλιά και Παναγιώτα, τα αδέρφια του, τα εγγόνια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Παρασκευάς Αλεβετσοβίτης
Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στον Άγιο Ιωάννη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παρασκευά Αλεβετσοβίτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ρηγίνα, τα παιδιά του Παναγιώτα -Θέμης Αλεπάκος και Κωνσταντίνος, τα αδερφία του Ηλίας – Αλεξάνδρα Αλεβετσοβίτη και Χρυσάνθη – Ηλίας Μανδραπήλιας, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Νικόλαος Γ. Μπουγάδης
Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Παρόρι τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Νικόλαου Γ. Μπουγάδη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Σταυρούλα, τα παιδιά του Γεώργιο – Ευγενία Μπουγάδη και Γεωργία – Νικόλαος Κουρεντζής, τα αδέρφια του, τα ανίψια του, τα εγγόνια του και οι λοιποί συγγενείς του.


Ιωάννης Γ. Σταματάκος
Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στις Αμύκλες τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Ιωάννη Γ. Σταματάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελένη , τα παιδιά του Γιώργος - Γιάννα Σταματάκου, Παρασκευή - Αλέξανδρος Παπαβασιλείου και Χρυσάνθη Ι. Δουράτσου, τα εγγόνια του Παναγιώτης , Γιάννης, Βασίλης, Γιάννης, Δήμητρα και Ελένη, τα αδέρφια του , τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.