ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ. Η Ένωση Εμπορικών Επαγγελματικών Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων Μονεμβασίας πραγματοποίησε την Κυριακή 18 Νοεμβρίου, στο Ξενοδοχείο Κινστέρνα στη Μονεμβάσια, την ετήσια Γενική της Συνέλευση .

Καλεσμένοι στην εκδήλωση ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κα Αδαμαντία Τζανετέα, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) κος Γιάννης Ρέτσος και η Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας προβολής και προώθησης του ελληνικού τουρισμού, MarketingGreece,
κα Ιωάννα Δρέττα .

Παρουσιάστηκε ο ετήσιος απολογισμός πεπραγμένων της Ενώσεως για τη περίοδο 2017-2018, καθώς και η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής για τα οικονομικά πεπραγμένα της χρονιάς που πέρασε.

Στη συνέχεια με τη συμμετοχή των προσκεκλημένων οργανώθηκε ανοιχτή συζήτηση όπου αναλύθηκαν τόσο οι αναπτυξιακές προοπτικές του Δήμου Μονεμβασίας όσο και τα εν εξελίξει έργα υποδομής στην περιοχής .

Μέσα από τις τοποθετήσεις των ομιλητών και τις ερωτήσεις των παρευρισκομένων, κατέστη σαφές πως πρωταρχικός στόχος θα πρέπει να είναι οι συνέργιες μεταξύ των επαγγελματιών και η προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα ενιαίο και με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά «τουριστικό προϊόν» που θα προσφερθεί στον επισκέπτη.

Η Γενική Συνέλευση στην οποία παρέστησαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Μονεμβασίας κος Βουνελάκης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Χριστάκος, Κουλουβάκος και Αναγνωστοπούλου, ήταν κατά γενική ομολογία απολύτως επιτυχημένη.

Η Ένωση Επιχειρηματιών Μονεμβασίας εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες της στο Ξενοδοχείο Κινστέρνα τόσο για τη ζεστή φιλοξενία, όσο και για τη προσφορά καφέ , εδεσμάτων και μεσημεριανού μπουφέ προς όλους τους παρευρισκόμενους.