ΣΠΑΡΤΗ. Σε δήλωση προχώρησε ο δημοτικός σύμβουλος Θεόδωρος Τσαγκαρούλης μετα την ανακοίνωση της Παράταξης Βαλιώτη.
Συγκεκριμένα αναφέρει:
«Με μεγάλη έκπληξη πληροφορήθηκα σήμερα, 21 Νοεμβρίου 2018, την ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης του κ. Βαλιώτη, ότι «…ύστερα από την συνάντηση των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων…..αποφάσισε ομόφωνα την συμμετοχή της στις επόμενες δημοτικές εκλογές..»
Επειδή είμαι δημοτικός σύμβουλος Σπάρτης, εκλεγμένος με την παράταξη του κ. Βαλιώτη, θα ήθελα να ενημερώσω τους δημότες της Σπάρτης ότι δεν συμμετείχα στην παραπάνω συγκέντρωση και δεν θα συμμετέχω στις επόμενες εκλογές στο ψηφοδέλτιο του κ. Βαλιώτη.
Απόλυτα αγανακτισμένος από τον συγκεντρωτισμό, την αναποτελεσματικότητα, την αναξιοπιστία και την αδυναμία να ανταποκριθεί η παραπάνω δημοτική αρχή στις προεκλογικές δεσμεύσεις της και στις μετεκλογικές υποχρεώσεις της, αποφάσισα να συμμετέχω στον συνδυασμό της κ. Κανελλοπούλου στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
Στον κ. Βαλιώτη έχω εξηγήσει την θέση μου και τους λόγους που με οδήγησαν στην παραπάνω απόφαση , όπως και το ότι παραμένω στην παράταξή του μέχρι το τέλος της εκλογικής θητείας για να μην του δημιουργήσω κανένα πρόβλημα».

Θεόδωρος Τσαγκαρούλης
Δημοτικός Σύμβουλος Σπάρτης