Η Παράταξη του Βαγγέλη Βαλιώτη "Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης" απευθύνει πρόσκληση εκλογικής συνεργασίας σε Κινήσεις και πολίτες.

"Βρισκόμαστε 6 περίπου μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές και ήδη έχουν αρχίσει να εμφανίζονται «πληροφορίες» , για τις κινήσεις μελών της Δημοτικής Παράταξης *Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης*. Πολλές από τις διακινούμενες πληροφορίες δεν στοχεύουν στην ενημέρωση αλλά στην προώθηση σεναρίων και σχεδιασμών τρίτων, τα οποία δεν μας αφορούν.
Η μόνη έγκυρη ενημέρωση για τις κινήσεις μας είναι τα δελτία τύπου της παράταξής μας και φυσικά είναι περιττό να υπενθυμίσουμε πως δεν έχουμε ούτε να κρύψουμε κάτι ούτε και να παραπληροφορήσουμε για οτιδήποτε.

Θα θέλαμε λοιπόν να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας ότι η παράταξή μας *Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης*, ύστερα από τη συνάντηση των εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων , αξιολογώντας τα δεδομένα που υπάρχουν, αποφάσισε ομόφωνα τη συμμετοχή μας στις επόμενες Δημοτικές εκλογές, το Μάιο του 2019.
Το 2014 συστρατευτήκαμε με πολίτες και δυνάμεις που μπορούσαν να εισφέρουν νέες, καινοτόμες ιδέες και ταυτόχρονα να θέλουν να προάγουν το δημόσιο συμφέρον και όχι να ικανοποιούν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες και δημιουργήσαμε την ανεξάρτητη και ενωτική Δημοτική Παράταξη *Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης*, καταθέτοντας ένα πρόγραμμα απόλυτα ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο.

Αυτά τα 4 χρόνια, δώσαμε πολύ σκληρές μάχες, για να πετύχουμε πράγματα και να αντιμετωπίσουμε προβλήματα, οικονομικά, κοινωνικά, ανθρωπιστικά.
Ύστερα λοιπόν από τους αγώνες 4 χρόνων, πιστεύουμε ότι σήμερα ο Δήμος μας πατάει σε πιο στέρεες βάσεις με ορατά αποτελέσματα στην αναμφίβολα δύσκολη καθημερινότητα που βιώνουμε.
Η Δημοτική παράταξη *Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης*, στις εκλογές του Μαΐου, θα είναι παρούσα, ανεξάρτητη και ενωτική ,με παλιά και νέα στελέχη, με ενέργεια και εμπειρία, για να συνεχίσουμε να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη του τόπου μας, της δικής μας πατρίδας , που ξεχωρίζει και μας κάνει περήφανους.
Κάνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε κινήσεις αυτοδιοικητικές και σ΄ όλους τους συμπατριώτες μας που θέλουν να συμβάλλουν στην αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των δημοτών και τον εκσυγχρονισμό του Δήμου μας, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, για να αποδώσουμε τα μέγιστα στους πολίτες που ήδη υπηρετούμε..
Η πρόσκληση – πρότασή μας αυτή συνάδει απολύτως με τη διοικητική μεταρρύθμιση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ 1» για τη διεξαγωγή των αυτοδιοικητικών εκλογών με το σύστημα της απλής αναλογικής, που έχει ως στόχο μεταξύ άλλων την οικοδόμηση μιας κουλτούρας συναινέσεων, συγκλίσεων και συνεργασιών για την προώθηση με τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα των δημοτικών συμφερόντων.
Τέλος είμαστε εδώ παρόντες, για να ακούσουμε και να ενστερνιστούμε τους προβληματισμούς του κάθε πολίτη και με στήριγμα την αγάπη για τον τόπο μας θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για ένα καλύτερο αύριο
Ο τόπος μας είχε και συνεχίζει να έχει μπροστά του προκλήσεις και προβλήματα που μόνο ενωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε".