ΣΠΑΡΤΗ. Δεν τα κατέφερε η ανανεωμένη ομάδα βόλεϊ του Σπαρτιατικού στην 1η αγωνιστική στο εκτός έδρας παιγνίδι του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών της ΕΣΠΕΠ, με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα, αφού έχασε με 3-1 σετ, από την αξιόμαχη με πολύ καλό και οργανωμένο σύνολο, ομάδα της Πάτρας.
Αρκετές οι απουσίες των αθλητριών του Σπαρτιατικού με κυριότερη της πασαδόρου Νατ. Δημητριάδη να μην αγωνίζεται λόγω ασθένειας αν και η νεαρή Θεοφιλάκου που κλίθηκε να καλύψει το κενό τα πήγε αρκετά καλά.
Επόμενη αγωνιστική εντός έδρας την Κυριακή 25/11/2018 στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Σπάρτης με την ομάδα της Παναχαικής 2014. Στόχος της ομάδας η νίκη με τη Διοίκηση του Συλλόγου να καλεί για άλλη μια φορά τον κόσμο όπως και πέρυσι να στηρίξει την προσπάθεια των κοριτσιών.

Στα αρνητικά σημειώνουμε το ακατάλληλο της ώρας στη διεξαγωγή του αγώνα που είχε ως αποτέλεσμα τη μεγάλη ταλαιπωρία στη μετακίνηση της ομάδας.

Τα σετ (3-1) : 25-16, 23-25, 25-11, 25-9.
Γ.Σ. ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ: (Κωνσταντόπουλος Μ., Σταυρόπουλος Κ.) Καπετάνιου E, Λάμπρου Η, Κουτσογιαννοπούλου Δ., Θεοφιλάκου I, Τσεμπελή Α, Χριστάκου Α., Ρηγάκου Κ. Βενιζέλου Ε., Λαμπρινού Κ., Πετράκου Λ.(L)
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: (Λεγάτου Ε.), Κασπίρη Σ., Μποτσάκη Ε., Στούκη Τσούση Θ., Κόλλια, Κοντραφούρη Θεοδωροπούλου, Γκότζια (λ), Στυλιανοπούλου (λ)


Τα άλλα αποτελέσματα στις 18-11-2018 έχουν ως εξής:
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 2014 - Γ.Ε - Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ 3-1
Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ - Ε.Α. ΠΑΤΡΩΝ 0-3
Γ.Σ. ΑΡΓΟΥΣ - Α.Ε.Π. ΟΛΥΜΠΙΑΣ 1-3

Επόμενη αγωνιστική Κυριακή 25-11-2018:
Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ – Γ.Σ ΑΡΓΟΥΣ
ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ. - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 2014
ΕΑΠ ΠΑΤΡΩΝ - Γ.Α.Σ ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ