ΛΑΡΙΣΑ. Με τον καιρό να είναι ένας επιπλέον αντίπαλος , λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης,
Απόλλων Λάρισας και Σπάρτη έμειναν ισόπαλοι (1-1) στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Football League. Σε ένα ματς που κρίθηκε στα πέναλτι, ο Απόλλων Λάρισας γνώρισε την πρώτη του φετινή απώλεια βαθμών, αφήνοντας τον Εργοτέλη με το απόλυτο στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Σπάρτη, από την άλλη, πήρε το δεύτερο βαθμό της, μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας με τον ΑΟΧ Κισσαμικό. Το ματς ξεκίνησε… στραβά για τον Απόλλωνα , αφού ο στο 12ο λεπτό το πέναλτι που εκτέλεσε ο Κουρτεσιώτης σταμάτησε στα χέρια του Σταματόπουλου. Ο τερματοφύλακας της Σπάρτης κράτησε απαραβίαστη της εστία του στο πρώτο μισό του ματς, όμως δεν είχε την ίδια τύχη στο 51’, όταν ο διαιτητής έδειξε εκ νέου πέναλτι, για χέρι του Κωνσταντινόπουλου. Αυτή τη φορά, την εκτέλεση ανέλαβε ο Μαρκολίνο, ο οποίος έδωσε τα ηνία του σκορ στον Απόλλωνα. Λίγο πριν το φινάλε, η Σπάρτη απάντησε με τον ίδιο τρόπο. Ο ρέφερι της αναμέτρησης υπέδειξε χέρι του Κοντοέ, με τον Στογιάνοβιτς να το μετατρέπει σε γκολ για το τελικό 1-1. Η Σπάρτη ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Βλάχου με δεύτερη κίτρινη, ενώ ο Απόλλων είχε τεράστια ευκαιρία να «κλέψει» το τρίποντο, όμως ο τετ α τετ του Λίταινα σταμάτησε στον Σταματόπουλο.

Διαιτησία: Τσακαλίδης (Μαλανδρής, Σάκκας)

Απόλλων Λάρισας: (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Κοντοές, Σουλιώτης, Χατζής, Τασιούλης (74' Λίταινας), Λούκας Ράμος (70' Αγιώτης), Μαρκολίνο (79' Καμπέρης), Πολέτο, Λουκάο.

Σπάρτη: (Αντρέι Τσερνίσοφ): Σταματόπουλος, Κοζάκης, Κολτσίδας, Βλάχος, Φραγκούλης, Τιεντσέ, Στογιάνοβιτς, Καψάσκης, Καινούργιος (75' Ρούμπος), Κωνσταντινόπουλος (64' Καλούσης), Μαντζίρης.