Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχορνα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Γεώργιος Π. Κατσούλης
Το Σάββατο 17 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Ανώγεια τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεώργιου Π. Κατσούλη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπρσοευχή η σύζυγός του Μαρία, τα παιδιά του, Ειρήνη – Παναγιώτα και Νίκος, η αδερφή του Αγγελική, τα ανίψια του Ιωσήφ, Άννα και οι λοιποί συγγενείς του.

Ασπασία Κουμουτζή
Το Σάββατο 17 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Συκαράκι τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Ασπασίας Κουμουτζή. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η αδερφή της Ευανθία Μαυρογιάννη, τα ανίψια της και οι λοποί συγγενείς της .

Σταυρούλα Δημάκου
Το Σάββατο 17 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Γούναρι τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Σταυρούλας Δημάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Νικόλαος, τα παιδιά της, τα εγγόνια της, τα ανίψια της, και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτης Β. Μανιατάκος
Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Β. Μανιατάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπρσοευχή η σύζυγός του Αικατερίνη, τα παιδιά του Βασίλης Π. Μανιατάκος και Γεώργιος – Άννα Μανιατάκου, τα εγγόνια του Δημήτρης Παναγιώτης, Αικατερίνη και Αλέξανδρος, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Παύλος Φ. Αλεξόπουλος
Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο Παύλου Φ. Αλεξόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Κωνσταντίνα, τα παιδιά του Φώτιος – Κωνσταντίνα και Κωνσταντίνος, τα εγγόνια του Αναστασία, Αθανάσιος και οι λοιποί συγγενείς του.

Σταύρος Κ. Μανδραπήλιας
Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στο Ξηροκάμπι τελείται το εξάμηνο μνημόσυνο του Σταύρου Κ. Μανδραπήλια. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή οι γονείς του Κωνσταντίνος – Παναγιώτα, τα αδέρφια του Παναγιώτης- Παναγιώτα κα ι Νικόλαος – Αθανασία οι νονοί του Νικόλαος – Αθανασία, τα ανίψια του, οι φίλοι και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτα Ι. Ζαχαράκη
Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου στο Θεολόγο τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Παναγιώτας Ι. Ζαχαράκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή οι γονείς της Ιωάννης – Αλεξάνδρα Ζαχαράκη, τα παιδιά της Αλέξανδρος και Τζέσικα, ο αδερφός της Θεόδωρος, ο ανιψιός της Ιωάννης και οι λοιποί συγγενείς της.

Δήμος Ν. Αρβανίτης
Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Βασσαρά τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Δήμου Ν. Αρβανίτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Ελένη Χ. Π. Μπουγάδη και Κατερίνα - Σπύρος Χρηστίδης, τα αδέρφια του Ιερέας Σπυρίδων Φώτης, Ηλίας και Σωτήρης, τα εγγόνια του τα δισέγγονα του και οι λοιποί συγγενείς του.

Βασιλική Νικ. Γάγκα
Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το τρίχρονο μνημόσυνο της Βασιλικής Νικ. Γάγκα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Νικόλαος, τα παιδιά της Φωτείνη και Κατερίνα , η εγγονή της Αριάδνη, τα αδέρφια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Θεόδωρος Φιλ. Καμπέρας
Την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης στη Πελλάνα ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία του 81χρονου Θεόδωρου Φιλ. Καμπέρας. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή η σύζυγός του Γεωργία , τα παιδιά του Σταματική – Γεώργιος, Γεωργία- Θεόδωρος και Έλενα- Ιωάννης, τα αδέρφια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Διαμάντω Μιχαλοπούλου
Την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Κοκκινόραχη ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία της 80χρονης Διαμάντως Μιχαλοπούλου. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή ο σύζυγός της Παναγιώτης, τα παιδιά της Γιάννης – Ελένη Μιχαλόπουλος, Ευθύμιος - Ευαγγελία Μιχαλόπουλος τα εγγόνια της Παναγιώτης και Διαμαντώ , τα ανίψια και οι λοιποί συηγενείς της.

Μαρία Ι. Καστάνη
Την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία της Μαρίας Ι. Καστάνη . Ευχαριστούν για τη συμμετοχή ο σύζυγός της Ιωάννης , τα παιδιά της Στρατήγω Ι. Καστάνη , Χρυσάνθη – Αντώνης Γερογιάννης, Θανάσης – Βασώ Καστάνη και Νικόλαος Ι. Καστάνης, ο αδερφός της Ανδρέας Ι. Καστάνης, τα εγγόνια , τα ανίψια της κα ι οι λοιποί συγγενείς της.