ΛΑΚΩΝΙΑ. Το ψηφοδέλτιο του Πέτρου Τατούλη στη Λακωνία φαίνεται ότι πολύ σύντομα θα ολοκληρωθεί. Με δεδομένο ότι οι θέσεις είναι μόνον 10 και θα υπάρχουν 6 ενεργοί Περιφερειακοί Σύμβουλοι, αναμένεται οι 4 θέσεις που απομένουν να αφορούν πρόσωπα που θα αποτελέσουν πραγματικές εκπλήξεις στις τοπικές κοινωνίες της Λακωνίας.

Η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Τζανετέα απαντώντας σε ερώτηση του notospress.gr ανέφερε ότι το κλίμα στη σχέση με τους πολίτες είναι εξαιρετικά θετικό, ανάλογο του έργου που έχει γίνει από την Περιφέρεια στη Λακωνία και αντίστοιχο με το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στο ψηφοδέλτιο του Πέτρου Τατούλη. «Μην ζητάτε τώρα και από μένα περισσότερες πληροφορίες και ονόματα. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους» κατέληξε.

Οι πληροφορίες του notospress.gr ωστόσο αναφέρουν ότι θα είναι και πάλι υποψήφιοι με τον Πέτρο Τατούλη στη Λακωνία εκτός από την Ντία Τζανετέα, ο Ηλίας Στρατηγάκος, ο Μπάμπης Σκούρος, η Ματούλα Μπελεγρή, ο Ηλίας Κανελλάκης και ο Γιάννης Μπουκουβάλας. Επίσης ένα ακόμα έμπειρο αυτοδιοικητικό στέλεχος είναι εν αναμονή και φρέσκα πρόσωπα που θα συζητηθούν.