ΓΥΘΕΙΟ. Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε πριν από έναν μήνα τη λειτουργία του το 3ο κατάστημα της επιτυχημένης αλυσίδας Ηλεκτρονικού Τσιγάρου «Atmoland» στο Γύθειο. Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε για να ευχηθεί καλές δουλειές στους ιδιοκτήτες και να παρακολουθήσει τον καθιερωμένο αγιασμό που συνηθίζεται σε τέτοιες εκδηλώσεις. Παλαιοί και νέοι «ατμιστές» ήταν εκεί για να βοηθήσουν με την σειρά τους στο νέο ξεκίνημα του νέου καταστήματος!

Η εκδήλωση ήταν μια ευχάριστη συνεύρεση και όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί απόλαυσαν μεζέδες, γλυκά, αναψυκτικά με όμορφη μουσική.

Ο καλός καιρός του Γυθείου βοήθησε στο να είναι μια ξεχωριστή μέρα τόσο για τους παρευρισκόμενους, όσο και για τους ιδιοκτήτες, που είδαν με καμάρι να «γεννιέται» ένα ακόμα μέλος στην εταιρική οικογένεια Atmoland μετά τα καταστήματα της Σπάρτης (2011) και των Μολάων (2016). Το κατάστημα του Γυθείου, έχοντας ήδη κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα, αναμένεται να γίνει μια αντάξια προσθήκη στην αλυσίδα Atmoland, βοηθώντας παράλληλα να απαλλαγεί περισσότερος κόσμος από την βλαβερή συνήθεια του καπνίσματος.



www.atmoland.gr