Τα περιποιημένα και όμορφα βαμμένα νύχια μπορούν πολύ εύκολα να τραβήξουν τα βλέμματα πάνω σας, να συνδυαστούν άψογα με ένα ντύσιμο, ακόμα και να μεταδώσουν στον άλλον την διάθεσή σας.

Η επιλογή είναι δύσκολη καθότι υπάρχει τεράστια γκάμα χρωμάτων και σχεδίων. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να προσέξετε μερικές μικρές λεπτομέρειες στο μανικιούρ σας, οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να θεωρηθούν ασήμαντες.

Για να αποφύγετε τις πιθανές μουντζούρες τοποθετήστε το βερνίκι από μέσα προς τα έξω. Τοποθετήστε πρώτα ένα βερνίκι βάσης και αφού στεγνώσει καλά, περάστε μια πολύ λεπτή στρώση από το βερνίκι που έχετε διαλέξει. Να κοιτάτε πάντα το βερνίκι σας να είναι νωπό. Αν το μανό σας έχει πήξει μην το παιδεύετε και πολύ, πετάξτε το. Υπάρχουν τρόποι να επαναφέρετε ένα μανό που έχει πήξει αλλά κατά την προσωπική μας γνώμη δεν αξίζει.

Αφού βάψετε τα νύχια σας προσθέστε από πάνω γυαλιστικό. Καλό θα ήταν να ανανεώνετε το γυαλιστικό σχεδόν καθημερινά αν θέλετε να μην ξεφλουδίσουν τα νύχια σας. Προστατέψτε τα βαμμένα νύχια σας κατά την διάρκεια που κάνετε δουλειές στο σπίτι. Φοράτε πάντα γάντια. Όσο πιο συχνά βάφετε τα νύχια σας τόσο περισσότερη εμπειρία αποκτάτε και όλο και καλύτερο είναι το αποτέλεσμα.