Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα και τα ετήσια μνημόσυνα συνανθρώπων μας

Νικόλαος Μέρμιγκας
Την Παρασκευή στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στο Παρόρι ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία του 45χρονου Νικόλαου Μέρμιγκα. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή η σύζυγός του Αναστασία, οι γονείς του Βασιλείος – Siegrun Μέρμιγκα, η μητέρα του Αγγελική Αλεξάκη, τα παιδιά του Ορφέας – Βασίλης και Κίμων – Γεώργιος , η αδερφή του Λίτσα Μέρμιγκα και οι λοιποί συγγενείς του.

Αθηνά Ι. Βαχαβιώλου
Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεώργιου στο Μυστρά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αθηνάς Ι. Βαχαβιώλου. Στο μνημόσυνο κλαούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ηλία - Σταματική, Ανάργυρος – Βασιλική και Αναστασία - Παναγιώτης, τα εγγόνια της, τα αδέρφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Ευστράτιος Γ. Σκιαδάς
Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στη Τρύπη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ευστράτιου Γ. Σκιαδά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο γιός του Γεώργιος, τα αδέρφια του Μαρία – Εμμανουήλ και Γιαννούλα, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Ιωάννης Νικ. Χίος
Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίστριας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ιωάννη Νικ. Χίου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Βασιλική τα παιδιά του Μαριλένα, Νικόλαος, Μαρίνος και Ταξιάρχης, οι γονείς του, Ελένη Βουτιανίτη, Ιωάννης Ζαγκλανίκας και Μαρίνα Σπανού, τα αδέρφια του, Βασίλειος - Δώρα και Νικόλαος, η γιαγιά του Μάντω και οι λοιποί συγγενείς του.

Κωνσταντίνα Σπουδαία
Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημήτριου στον Κλαδά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Κωνσταντίνας Σπουδαία. Στο μνημόσυνο καλούν για συμροσευχή η αδερφή της Μαρία Παπαδολιά, τα ανίψια της, τα ξαδέρφια και οι λοιποί συγγενείς της.

Αναστασία Β. Καπετανάκη
Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Σελλασία τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ανασταστίας Καπετανάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ιωάννα, Σαράντος και Ελένη, τα εγγόνια της Δημήτρης, Μαρία, Αναστασία, Βασίλης και Γιώργος, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτης Γ. Κατσίχτης ( Ατσάλας)
Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στην Αναβρυτή τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Παναγιώτη Γ. Κατσίχτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Δήμητρα – Μιχαήλ Τσαγκάρης και Γιαννούλα - Κωνσταντίνος Γραμματικάκης, τα εγγόνια του Δημήτριος, Παναγιώτης, Γεώργιος, Μαρίτα, Δημήτριος, Παναγιώτης και οι λοιποί συγγενείς του.

Ελένη Δημ. Μελά
Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίστριας στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Ελένης Δημ. Μελά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της, Παναγιώτης - Όλγα, Ανάργυρος - Βίκυ, Γκιζέλα - Κώστας και Βαγγέλης - Αθηνά, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της και οι λοποί συγγενείς της.

Αικατερίνη Σωτ. Μπουγάδη
Την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Παρόρι ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία της 85χρονης Ακατερίνης Σωτ. Μπουγάδη.Ευχαριστούν για τη συμμετοχή τα παιδιά της Φωτεινή – Δημήτριος και Κωνσταντίνα – Δημήτριος, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της και οι λοιποί συγγενείς της.