ΣΠΑΡΤΗ. Χρειάστηκε να περάσουν αρκετά χρόνια για να δει λίγο «φώς» η μητέρα του συμπολίτη μας Γιάννη Βάρλα ο οποίος δολοφονήθηκε στη Μαγούλα ένα καλοκαιρινό βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του notospress.gr τόσο η Εισαγγελέας Σπάρτης όσο και η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έχουν λάβει γνώση για μάρτυρες και στοιχεία που μπορούν να αξιοποιηθούν και ενδεχομένως να οδηγήσουν τις έρευνες σε ταχύτατα αποτέλεσμα.

Μετά από μια περίοδο σιωπής και απραξίας φαίνεται ότι η πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας ενός νέου ανθρώπου θα έρθει στο «φώς» και ίσως σύντομα δικαιωθεί τόσο η μνήμη του νεκρού όσο και ο αγώνας μιας χαροκαμένης μάνας, που ζει ανάμεσά στους μάρτυρες ενός εγκλήματος.

Όπως είναι πλέον γνωστό η οικογένεια του Γιάννη Βάρλα έχει στόχο ζωής την αποκάλυψη όλης της αλήθειας και δεν διστάζει ακόμα και όταν οι αρχές ολιγωρούν ή οπισθοδρομούν να προχωρά και να επιμένει. Η υπόθεση μπαινοβγαίνει στο «Αρχείο» δημιουργώντας ερωτηματικά.

Αυτή τη φορά όλα δείχνουν ότι οι αρμόδιες αρχές που είναι ενήμερες θα αξιοποιήσουν στοιχεία που για πρώτη φορά γίνονται γνωστά. Στοιχεία που κατέχει η μητέρα και τα οποία θα λύσουν τη σιωπή και θα οδηγήσουν την έρευνα, βήμα - βήμα, σε εκείνο το βράδυ που έχει καταρρακώσει την Μαγούλα και την κοινωνία της Σπάρτης.