ΠΑΤΡΑ. Ανώτερη ήταν η Παναχαϊκή στην αναμέτρηση με την Σπάρτη, με τους Πατρινούς να παίρνουν τη νίκη με 1-0 χάρη σε ένα τέρμα που σημειώθηκε στο 82'. Στο πρώτο μέρος, οι Πατρινοί είχαν τον έλεγχο, όμως δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά κι έτσι δεν έχασαν κάποια μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ. Αντίθετα όμως, στην επανάληψη, η Παναχαϊκή αύξησε την πίεσή της κι έφτασε κοντά στο γκολ. Συγκεκριμένα, στο 58' ο Σταμόπουλος βρήκε τον Ελευθεριάδη κι αυτός με σουτ εντός περιοχής έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Η πίεση έγινε ακόμα πιο έντονη με το σουτ του Κολ στο 68' να καταλήγει στην αγκαλιά του Σταματόπουλου. Τελικά το γκολ ήρθε για την Παναχαϊκή στο 82', όταν ο Αργυρόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Αυτό το γκολ τελικά έκρινε και την αναμέτρηση, με τους Πατρινούς να πανηγυρίζουν την πρώτη τους νίκη στο νέο πρωτάθλημα της Football League.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Ντάσιος (46' Πολίμος), Σταμόπουλος, Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας, Πλέγας (46' Αργυρόπουλος), Παπατόλιος, Μαυριάς, Ελευθεριάδης, Κολ, Μωραΐτης (63' Κυνηγόπουλος).

ΣΠΑΡΤΗ (Αντρέι Τσερνίσοφ): Σταματόπουλος, Κοζάκης, Κολτσίδας, Βλάχος, Τιεντσέ, Στογιάνοβιτς, Φραγκούλης, Βλαχομήτρος, Καινούργιος (57' Καινούργιος), Σαραντόπουλος (26' Κωνσταντινόπουλος), Μαντζίρης (74' Καψάσκης).