ΛΑΚΩΝΙΑ. Το θερμόμετρο ανεβαίνει σχετικά με τις Αυτοδιοικητικές εκλογές. Σήμερα στο νέο site της Λακωνίας pelopaspress.gr δημοσιεύτηκε δήλωση του βουλευτή Λακωνίας της Ν.Δ. Θανάση Δαβάκη σχετικά με την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Νίκα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Ο κ Δαβάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Οι Περιφέρειες αποτελούν πολυδύναμες δομές με σημαντικές ευθύνες και ρόλο τόσο στην καθημερινότητα των πολιτών όσο και στην οικονομική και παραγωγική ανασυγκρότηση της Χώρας.
Είναι συνεπώς σημαντικό ο επόμενος Περιφερειάρχης της Πελοποννήσου να διαθέτει πλούσια εμπειρία σε θέματα αυτοδιοίκησης, ιδέες, σχέδιο και διάθεση να προχωρήσει άμεσα στα μεγάλα βήματα που χρειάζονται για να επιλυθούν τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες των πέντε Νομών της.
Με βάση αυτές τις αρχές, η Νέα Δημοκρατία αποφάσισε να στηρίξει τον Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος έχει μια μακρά και συνεπή αυτοδιοικητική πορεία.
Πιστεύω ότι ο κ. Νίκας και η ομάδα του θα είναι έτοιμοι από την πρώτη μέρα να χαράξουν τη νέα πορεία που η Πελοπόννησος, όπως και όλη η Χώρα, χρειάζεται για να διεκδικήσει το δικό της μέρισμα ανάπτυξης και ευημερίας».