ΓΥΘΕΙΟ. Τη δεύτερη επιχειρηματική κίνηση της κάνει η οικογένεια ομοενών Ευστάθιου Βαλιώτη στη Λακωνία. Μετά τη δημιουργία μονάδας μεταποίησης στον πρωτογενή τομέα, για την ελιά και το λάδι, προχωρά στον δεύτερο τομέα, που έχει παρόν και μέλλον στη Λακωνία, στον τουρισμό. Εξαγοράζει το ξενοδοχείο Lakonis στη Σελινίτσα Γυθείου το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες επιθυμεί πολύ σύντομα θα αναδείξει σε μια σύγχρονη μονάδα φιλοξενίας μα λακωνικά χαρακτηριστικά.

Πρόκειται για το, εγκαταλελειμμένο σήμερα, ξενοδοχείο, ιδιοκτησίας Αντώνη Φελούρη, που βρίσκεται σε μια προικισμένη από τη φύση περιοχή και περιβαλλοντικά πολύ ενδιαφέρουσα. Βρίσκεται πλησίον του Γυθείου και η έκταση εκτείνεται από την Εθνική Οδό Γυθείου - Σκάλας έως την παραλία.

Ευχή όλων είναι αυτή η επένδυση του Λάκωνα ομογενή να αναπτυχθεί και να λειτουργήσει με κριτήρια και στόχους που θα συνδράμουν τόσο το Γύθειο όσο και γενικότερο το τουριστικό προϊόν της Λακωνίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα το συγκεκριμένο ακίνητο ήταν στις συζητήσεις πολιτικών, αυτοδιοικητικών, επενδυτών και πολιτών, εν αναμονή της πώλησής του.