ΓΥΘΕΙΟ. Ότι δεν κατόρθωσε να κάνει ο Δήμος για χρόνια το πέτυχε μέσα σε 3 λεπτά ο Βασίλης Γεωργακάκος από το Μαυροβούνι Γυθείου.

Πέτυχε να εκπροσωπήσει ανάγλυφα και αυθεντικά έναν κυρίαρχο χαρακτήρα της περιοχής, το γνήσιο λαϊκό παιδί. Ταυτόχρονα έδωσε την ευκαιρία να διαφημιστεί και το Γύθειο όπως θα παρακολουθήσετε στο video. Τα τρία ΝΑΙ στον Βασίλη που έδωσαν οι κριτές του «Ελλάδα έχεις Tαλέντο» πρέπει να γίνουν τρία Εύγε από την πόλη του Γυθείου.

Η εκτίμηση του ταλέντου μπορεί κάποτε να έχει και υποκειμενικά στοιχεία όπως λέει και ο ίδιος ο Βασίλης. Η αναγνώριση όμως μιας γνήσιας και καλής λαϊκής υχής είναι ένα γνώρισμα κοινής αποδοχής. Στις μέρες μας όταν βρίσκεις τέτοιους ανθρώπους πρέπει να του φωτίζεις απόλυτα και διαρκώς.

Γράφει ο Βασίλης στο faebook:
«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την στήριξη σας και που χαιρόσαστε με την χαρά μου και ιδιαιτέρως να ευχαριστήσω τους μαθητές μου και τους γονείς τους, που μου δείχνουν την αγάπη τους, την οποία τους την ανταποδίδω κι εγώ με τη σειρά μου! Η συνέχεια εις το επόμενο με την βοήθεια Του Μεγαλοδύναμου Θεού !»