Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα και τα ετήσια μνημόσυνα συνανθρώπων μας

Κωνσταντίνα Γ. Μπούρδη
Την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου στις 14:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη στην Αγόριανη τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία της 88χρονης Κωνσταντίνας Γ. Μπούρδη. Στη κηδεία καλούν για συμροσευχή η οικογένιά της και οι λοιποί συγγενείς της.

Πέτρος Κατσίχτης
Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Πέτρου Κατσίχτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια του Γιάννης Κατσίχτης, Σταυρούλα Η. ( χήρα) Καπάκου και οι λοιποί συγγενείς του.

Κατίνα (χήρα) Φρέντζου
Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Κατίνας Φρέντζου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Μαρία - Νίκος Ζερβέας, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της, τα αδέρφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Σαράντος Βουραντώνης
Την Κυριακή 28 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Υπαπαντής Κυρίου στη Βορδόνια τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Σαράντου Π. Βουραντώνη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Γιώργος - Δήμητρα Βουραντώνη, Παναγιώτα -Χρήστος Λαμπράκης και Μαρία - Κωνσταντίνος , τα εγγόνια του, τα δισέγοννα του και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτης Καστρινός
Την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου στο Β' Κοιμητήριο στη Σπάρτη τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του 95χρονου Παναγιώτη Κατσαρινό. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή η σύζυγός του Φαίδρα, τα αδέρφια του , τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Δημήτρης Κ. Θεοδωρακόπουλος
Την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στη Μαγούλα τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του 92 χρονου Δημήτρη Κ. θεοδωρακόπουλο. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή τα παιδιά του Κωνσταντίνος - Έλλα, Μαρία και Γιώργος - Τζίνα, τα εγγόνια του Δημήτρης, Ντύλαν, Αγγελική, Σταυρούλα, Ελισάβετ, Αγγελική, Δήμητρα και οι λοιποί συγγενείς του.