ΣΠΑΡΤΗ. Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση του 81χρονου Σπαρτιάτη που εξαφανίστηκε την Τρίτη 23 Οκτωβρίου μετά το μεσημέρι (ώρα 14:00). Ο Γεώργιος Μηνακάκης, ετών 81, κάτοικος Σπάρτης, (οδός Τριακοσίων κοντά στο Στάδιο) κατά πάσα πιθανότητα κατευθύνθηκε σε περιοχή της Ποταμιάς όπου νεότερος πήγαινε εκεί για κυνήγι. Το όχημά του βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης κολλημένο σε λάσπες ενώ εμφανής ήταν η προσπάθεια του να το ξεκολλήσει. Αφού έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου μάλλον για να βγεί από αυτό ενώ ήταν παγιδευμένο, προσπάθησε, τοποθετώντας κουβέρτα που είχε στο όχημα, στους τροχούς, να το ξεκολλήσει. Φαίνεται ότι δεν το κατάφερε και εγκατέλειψε το όχημα. Ο 81χρονος πρέπει να περιπλανάται στην περιοχή ωστόσο ακόμα και τα σκυλιά χάνουν τα ίχνη του λόγω των νερών της περιοχής.

Ο εξαφανισθείς κυκλοφορούσε την Τρίτη με το όχημά του Suzuki Vitara σκουρόχρωμο με αριθμό κυκλοφορίας ΥΕΕ 2467. Τελευταία φορά εθεάθη το μεσημέρι της Τρίτης ώρα 14:00 στην περιοχή Γούναρι – Καλάμι. Φοράει κόκκινο παντελόνι, καφέ ζακέτα, καφέ καπέλο και υποδήματα εργασίας. Έχει άσπρα μαλλιά και γένια. Στην τελευταία του επικοινωνία με το κινητό του τηλέφωνο ανέφερε σε συγγενείς ότι έχει «κολλήσει» με το όχημά του. Το τελευταίο ίχνος από το κινητό του δόθηκε στις 20:20 το βράδυ της Τρίτης από την κεραία κινητής τηλεφωνίας των Γοράνων. Αυτή την στιγμή το κινητό του είναι απενεργοποιημένο. Έρευνες διεξάγει η Ελληνική Αστυνομία και άνδρες της ΕΜΑΚ.

Όποιος γνωρίζει κάτι παρακαλείτε να επικοινωνήσει με την Αστυνομία ή με τους συγγενείς του, που έχουν δώσει στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του και το τηλέφωνο 6973498661.