ΣΠΑΡΤΗ. Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ στο τελευταίο της φιλικό αγώνα πριν από την έναρξη του Πρωταθλήματος της Football League, παρά τους τραυματισμούς και τις απουσίες των: Παυλή και Καψάσκη. Την υποδέχθηκε η ομάδα του Αιγινιακού.

Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα είχε την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας και δημιούργησε 6 τελικές ευκαιρίες εκ των οποίων οι 3 εντός περιοχής (τετ α τετ).
Η Σπάρτη είχε ένα γκολ που δεν μέτρησε ως οφσάιντ. Τα δύο γκολ των γηπεδούχων προήλθαν από ακίνδυνες φάσεις και από λάθος συνεννόηση των αμυντικών με τον τερματοφύλακα.
Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου: «Σε όλα αυτά συνέβαλε και ο αγωνιστικός χώρος, που δεν ήταν ο πλέον ενδεδειγμένος. Η Σπάρτη έπαιξε στρωτό ποδόσφαιρο βάζοντας την μπάλα κάτω με κοντινή απόσταση των γραμμών, αλλά ήταν άτυχη και από τις δύο λάθος φάσεις έγιναν τα γκολ».
Σημειώνεται ότι ήταν το πρώτο τεστ του νέου προπονητή με τους ποδοσφαιριστές και η ομάδα μας θα είναι έτοιμη Την επόμενη Κυριακή στην έναρξη του πρωταθλήματος της Football League.


Από τη ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ αγωνίστηκαν:
Πάντος.
Κολτσίδας.
Βλάχος.
Κοζάκης.
Κωνσταντινόπουλος.
Tientcheu.
Stojanovic.
Βλαχομήτρος.
Καινούργιος.
Dos Reis Da Silva.
Μαντζίρης.


Αναπληρωματικοί
Σταματόπουλος.
Αρώνης.
Ντούσκας.
Νάτσης.
Ρουμπος.
Φραγκούλης.
Καλούσης.
Njemane.
Σαραντόπουλος.

Από την ομάδα ανακοινώθηκε ότι τα νέα γραφεία της ΑΕ σταγάζονται στην Οδό Λακεδαιμονίων Νέας Υόρκης 10, 3ος όροφος, στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης.