Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα και τα ετήσια μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Δέσποινα Βαζενίου
Την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Συκαράκι τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία της 87χρονης Δέσποινας Βαζενίου. Στη κηδεία καλούν για συμροσευχή τα παιδιά της Γεωργίος – Μάρθα Βαζενίου και Μαρία – Σπήλιος Χατζηπετράκος, τα εγγόνια της Δέσποινα Βαζενίου ,Παναγιώτα – Γιώργος Βίλλιας, Γιώργος- Μαρία Χατζηπετράκου και Δέσποινα – Νίκος Σακελλάρης, τα δισέγγονα της, τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της .

Μαρία Ν. Μποζίκη
Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στο Άγιο Ιωάννη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Μαρίας Ν. Μποζίκη .Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Νικόλαος, τα παιδιά της Αναστασία, Διονύσιος και Μαρία, τα αδέρφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Κλεομένης Βάρλας
Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Σελλασία τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Κλεομένη Βάρλα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμροσευχή τα παιδιά του Δημοσθένης –Παναγιώτης Βάρλα, Πολύανθη – Ιωάννης Λεμπέσης και Πολυξένη – Παναγιώτης Πολυμενάκος , το εγγόνια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του .

Δήμητρα Π. Πλευρίτη
Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στο Άγιο Ιωάννη τελέιται το 40ήμερο μνημόσυνο της Δήμητρας Π. Πλευρίτη.Στο μνημόσυνο καλούν για συμρποσευχή τα παιδιά της Ιωάννης Πλευρίτης , Σαράντος – Ελένη Πλευρίτη και Νικολέτα – Μανώλης Κοντογιάννης , τα αδέρφια της , τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της και οι λοιποί συγγενείς της .

Δέσποινα Περδίκη
Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Γούναρι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Δέσποινας Περδίκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Χαρίλαος , τα παιδιά της Χρυσούλα – Σαράντος Νταλιάνης, τα εγγόνια της Λαμπρινή ,Αγγελική , Δημήτρης και οι λοιποί συγγενείς της.

Ιωάννης Δ. Γιαννούκος
Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στη Ζούπενα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ιωάννη Δ. Γιαννούκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η μητέρα του Μαρία, η σύζυγός του Παναγιώτα, τα τέκνα του Μαρία και Σαπφώ τα αδέρφια του , τα ανίψια του, φίλοι και οι λοιποί συγγενείς του.

Γιαννούλα Γ. Ξηντάρα
Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στο Μύστρα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Γιαννούλας Γ. Ξηντάρα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Κωνσταντίνος – Θεοδώρα και Δημήτριος – Νατάσα, τα εγγόνια της Γεώργιος και Λουκία και οι λοιποί συγγενείς της .

Αναστάσιος Π. Σεφερλής
Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Τα Εισόδια της Θεοτόκου στη Γκοριτσά τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Αναστάσιου Π. Σεφερλή. Στο μνημόσυνο καλόυν για συμροσευχή η σύζυγός του Ευαγγελία, τα παιδιά του Τάκης , Γωγώ και οι λοιποί συγγενείς του.

Ελένη Γ. Μαζαράκου
Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου στα Χρύσαφα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Ελένης Γ. Μαζαράκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Κανέλλα Κουλόγιαννη, Χρήστος – Ελένη Μαζαράκου και Μαρία – Ευστράτιος Σμυρνίος, τα εγγόνια της Χρήστος και Σοφία, Γεώργιος και Σοφία, Γεώργιος και Χαρίκλεια, Ιωάννης και Αθανασία, τα δισέγγονα της Κωνσταντίνος, Γεώργιος και οι λοιποί συγγενείς της.

Ελένη Β. Γάββαρη

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Ελένης Β. Γάββαρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συνμπροσευχή τα παιδιά της Σαράντος – Αικατερίνη , Δημήτριος - Δανάη , Σταυρούλα – Κωνσταντίνος, τα εγγόνια της Μαρία, Βαλιάνα, Φωτεινή, Βασίλειος, Χριστόδουλος και Ελένη, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Ηλίας Π. Αλατσάς
Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το τριετές μνημόσυνο του Ηλία Π. Αλατσά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Δήμητρα , τα αδέρφια του ,τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.