Γράφει ο Ιωάννης Χρηστάκης*

Φίλοι, θυμίζει άλλες εποχές η βιομηχανία διώξεων που έχει στηθεί κατά του Γραμματέα της ΛΑΕ, Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Ο ίδιος ,εμφανώς εξαντλημένος, από τις συνεχείς κλήσεις του για κατάθεση σημειώνει, μεταξύ άλλων ότι «μόνο σε ανώμαλες περιόδους της χώρας και στην σκοτεινή περίοδο της Χούντας έχουμε βιώσει και βίωσα προσωπικά, πολιτικές διώξεις, σκευωρίες, κατασκευασμένες κατηγορίες, παρακολουθήσεις συγκεντρώσεων και πολιτών, τηλεσκοπήσεις, βιντεοσκοπήσεις και μαγνητοφωνήσεις κινητοποιήσεων» και ζητά «εδώ και τώρα αρχείο και συγγνώμη ή άμεση εκδίκαση των υποθέσεων», καθώς «δεν είναι δυνατόν να οδεύουμε σε εκλογές και εγώ και η ΛΑΕ να βρισκόμαστε σε ομηρία και να επικρέμανται σε βάρος μου και σε βάρος των συναγωνιστών μου κατασκευασμένες κατηγορίες και σειρά από ποινικές διώξεις, οι οποίες συνιστούν μέγα πολιτικό σκάνδαλο».

Επίσης, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο της ΛΑΕ κατά τη συνάντηση με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών «βεβαιώθηκε για άλλη μια φορά κάτι το οποίο ήταν γνωστό: ότι πέραν της μήνυσης του fund και της πρώτης δικογραφίας σε βάρος του Παναγ. Λαφαζάνη με κατηγορίες του μισού ποινικού κώδικα, που είχε σταλεί στην εισαγγελία και είχε ανατεθεί σε εισαγγελέα, από το αμαρτωλό "Τμήμα προάσπισης της Ασφάλειας του Κράτους και του δημοκρατικού πολιτεύματος", υπάρχουν κι άλλες δύο δικογραφίες σε βάρος του Γραμματέα του ΠΣ της ΛΑΕ, που έχουν σταλεί στην Εισαγγελία, από το ίδιο αμαρτωλό Τμήμα της Ασφάλειας, οι οποίες έχουν ανατεθεί σε εισαγγελείς και αφορούν την κινηματική δράση του Παναγ. Λαφαζάνη και συναγωνιστών του για την υπεράσπιση της πρώτης κατοικίας και λαϊκών περιουσιών».

Θα αναρωτηθείτε πολλοί :"Μα τι έχει να φοβηθεί ο Τσίπρας από ένα κόμμα που μάχεται να μπει στη Βουλή και είναι καθηλωμένα τα εκλογικά ποσοστά του γύρω στο 3%;

Και όμως ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται τη ΛΑΕ!!!

Για τον απλούστατο λόγο, φίλοι, ότι οσονούπω θα αποκτήσει ένα κοινοβουλευτικό ελεγκτή συνειδήσεων!!!
Η ΛΑΕ θα του θυμίζει πάντα τα ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ!!!
Το πώς ξεπούλησε τα πάντα τον μοιραίο εκείνο Ιούλιο,το πώς ξέχασε την κινηματική του υπόσταση, το πώς απέβαλε το ηθικό πλεονέκτημα στην άσκηση της πολιτικής,το πώς κατακρεούργησε έννοιες όπως: Αριστερά, ριζοσπαστισμός, Δημοκρατία, Λαϊκή Βούληση και ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ να γαντζώνεται στην εξουσία χάρη στη βοήθεια του εθνολαϊκιστή, υπερσυντηρητικού, ανερμάτιστου Καμμένου.

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕ!!!
ΘΥΜΑΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΛΑΕ ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ.
ΔΕΝ ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΝΤΙΕΡΑ ΤΩΝ ΙΔΑΝΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΞΕΣΚΟΝΟΠΑΝΟ ΓΙΑ ΓΥΑΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ "ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ" ΜΑΣ.

ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΤΑ ΝΟΗΜΑ:ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ,ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ,ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΜΑΖΩΞΗ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ,ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ,ΣΤΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗΣ

ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΑ ΔΙΟΔΙΑ,ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ,ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ.

Ο,ΤΙ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΓΕΝΕΣ ΕΚΤΡΩΜΑ ,Η ΛΑΕ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΆΓΕΙ ΣΕ ΟΡΑΜΑ,ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΩΣ ΑΞΙΑ .
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ.

*Αποτελεί κοινή διαπίστωση, ότι στις τελευταίες εκλογές ,μετά την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων , επικράτησε βουβαμάρα, κατήφεια και στενάχωρη διάθεση από ψηφοφόρους διαφόρων πολιτικών πεποιθήσεων για το ότι ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΉΘΗΚΕ Η ΛΑΕ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΒΟΎΛΙΟ.
Ένα "κρίμα"(επιφώνημα απογοήτευσης) ενοχικό,αυτοκριτικής,που έξυνε τις συνειδήσεις μας , τότε..
Όμως σε αυτές τις εκλογές-είτε Μάιο είτε Οκτώβριο αποφασίσει να τις κανει ο κ. Τσίπρας - ΔΕ ΘΑ ΥΠΟΠΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΈΝΑ ΚΡΙΜΑ(=ΑΜΑΡΤΗΜΑ)!!!
Η ΚΆΘΑΡΣΗ (ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑΚΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑ) ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΊ!!!

Η ΛΑΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!

* Φιλόλογος

* Τα άρθρα δεν απηχούν απαραίτητα τη γνώμη του notospress.gr