Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα και τα ετήσια μνημόσυνα συνανθρώπων μας

Αθηνά Ι. Βαχαβιώλου
Την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Μυστρά τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία της 92χρονης Αθήνας Ι. Βαχαβιώλου. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή τα παιδιά της Ηλίας - Σταματική, Ανάργυρος - Βασιλική και Αναστασία - Παναγιώτης, τα εγγόνια της , τα αδέρφια της , τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Ιωάννης Γ. Τσίτσος
Την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Παλαιοπαναγιά τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του 79χρονου Ιωάννη Γ. Τσίτσου. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή η σύζυγός του Ελένη τα παιδιά του Γρηγόρης - Μαρία Τσίτσου, Κατερίνα - Γεώργιος Γεωργίου και Μαρία - Αποστόλης Βαλκανάς, τα εγγόνια του, τα αδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Νικόλαος Ρουμελιώτης
Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά στο Β’ Κοιμητήριο Σπάρτης τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Νικόλαου Ρουμελιώτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Ελένη - Νικόλαος Κόκκορης και Φωτεινή - Γεώργιος Βλάχος, τα εγγόνια του , τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Μαρία Ν. Κουμάνταρου
Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου στις 09:30πμ. στον Ιερό Ναό Φανερωμένης στην Αναβρυτή τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Μαρίας Ν. Κουμάνταρου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Γιώργος Κουμάνταρος και Αικατερίνη Λιαπάκου – Κουμάνταρου, τα αδέρφια της Τάκης Καπετανέας, Αλέξανδρος Καρβουνιάρης, Χαρίκλεια Καρβουνιάρη, Δημήτρης Καρβουνιάρης , Δημήτρης Καρβουνιάρης, Αικατερίνη Σβερκούνου, Ιωάννης Καρβουνιάρης, Δήμητρα και Ευστρατίος Ροντογίαννης, η εγγονή της Μαριαλένα, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Αικατερίνη Μ. Καπαρελιώτη
Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το εξάμηνο μνημόσυνο της Αικατερίνης Μ. Καπαρελιώτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Παναγιώτης και Γιαννούλα - Παναγιώτης , τα εγγόνια της Μιχαήλ, Μαρία, Γεώργιος και Αικατερίνη, το δισέγγονο της , τα αδέρφια της Γεώργιος - Γεωργία, Αριστείδης- Ευαγγελία, Παρασκευή και Ευγενία, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Νικόλαος Ε. Καρακίτσος
Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στη Καλλιθέα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Νικόλαου Ε. Καρακίτσου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Παναγιώτα, τα παιδιά του Ελένη, Ευστάθιος, Παρασκευάς, Δήμητρα και Χρήστος, οι γονείς του Ευστάθιος - Ελένη Καρακίτσου και Παρασκευάς - Δήμητρα Μαυρικιώτη, τα αδέρφια του Παναγιώτης - Βασιλική Καρακίτσου, Όλγα - Γιώργος Λαζαράκη, Μαρία - Καρακίτσου και Γιώργος Μαυρικιώτης, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του .

Ελένη Δ. Βαλιώτη
Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στην Κονιδίτσα τελείται το εξάμηνο μνημόσυνο της Ελένης Δ. Βαλιώτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Παναγιώτης - Βάσω Βαλιώτη, Βαγγέλης - Βούλα Βαλιώτη και Γιώργος - Βάνα Βαλιώτη, τα εγγόνια της Δημήτρης , Ανώνης, Ελένη, Ευσταθία, Θάνος, Δημήτρης και Ιωάννα, τα αδέρφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Σταύρος Λ. Μηνακάκης ( Δικηγόρος)
Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Καλύβια Σοχάς τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Σταύρου Λ. Μηνακάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Βασιλική ο γιός του Λυκούργος, τα αδέρφια του Σαράντος - Χριστίνα Μηνακάκη, Δημήτριος - Παναγιώτα Μηνακάκη , Νίκη - Χρήστος Γιαννίκος και οι λοιποί συγγενείς του.

Δημήτριος Ν. Αθανασόπουλος
Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Δημήτριου Ν. Αθανασόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμροσευχή η σύζυγός του Κωνσταντίνα, τα τέκνα του Γεωργία και Μαρία, τα εγγόνια του Μανώλης και Κωνσταντίνα, τα αδέρφια του οι φίλοι και οι λοιποί συγγενείς του.

Δημήτριος Νικόλαρος
Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στον Αγίου Ιωάννη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Δημήτριου Νικόλαρου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Νικόλαος Νικόλαρος, Γεωργία - Σταυρος Τσίρμπας και Ευσταθία - Χρήστος Γιαννακάκος, τα εγγόνια του , τα δισέγγονα του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.