Γράφει ο Ιωάννης Χριστάκης*

Φίλοι αναγνώστες, πραγματικά εξοργίζομαι όταν διαβάζω τις μπούρδες εναντίωσης(του 2012) των Συριζαίων για τη σίτιση σε στρατιωτικές λέσχες των συναδέλφων μας αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών. Δείτε παρακάτω την υποκρισία, το φαρισαϊσμό, το άθλιο παραμύθιασμα, τις ανέξοδες κορώνες, τις ανακοινώσεις της ντροπής και συγκρίνετε με τα μέχρι τώρα πεπραγμένα τους. Μια χαρά τον συνέχισαν το θεσμό οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Στις παραλίες κοιμούνται ανέστιοι οι συνάδελφοί μας και σε λέσχες αξιωματικών ζητιανεύουν για ένα πιάτο φαΐ.

Tο ψέμα του Σύριζα σχετικά με τη σίτιση των αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών γιατί αποτελεί την κορωνίδα του εμπαιγμού του έναντι των εκπαιδευτικών!!!

Αυτοί που μετά βδελυγμίας αποδοκίμαζαν την τιποτένια επινόηση του ανίκανου Αρβανιτόπουλου, το 2012 ,διακηρύσσοντας ότι αποτελεί ΟΝΕΙΔΟΣ η σίτιση εκπαιδευτικών σε στρατιωτικές λέσχες(παγκόσμια ελληνική πρωτοτυπία!!!) ,συνέχισαν την άθλια αυτή πρακτική και μόλις σήμερα ,11-10-2018,ανακοίνωσαν για μια ακόμα χρονιά, τις λέσχες και τα απαραίτητα έγγραφα που χρειάζονται οι εκπαιδευτικοί για να τις διαβούν,ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΪ. ΑΙΣΧΟΣ!!!


Δείτε τι έλεγαν τότε:
ΣΥΡΙΖΑ: "Οι εκπαιδευτικοί δεν είναι επαίτες για να τρώνε στις Λέσχες Αξιωματικών"

Πυρά κατά του υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη δήλωσή του ότι δίνει τη δυνατότητα στους αναπληρωτές και ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς της περιφέρειας να σιτίζονται στις Λέσχες Αξιωματικών...
"Με φιλανθρωπίες εποχής Φρειδερίκης σχεδιάζει κατά τα φαινόμενα η μνημονιακή κυβέρνηση να αντιμετωπίσει την έσχατη ένδεια στην οποία καταδικάζει τους εργαζόμενους η πολιτική της.
Μόνον έτσι μπορεί να γίνει κατανοητή η δήλωση του υπουργού Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλου που «επιτρέπει» στους αναπληρωτές και ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς της περιφέρειας να σιτίζονται στις Λέσχες Αξιωματικών, αφού ο πετσοκομμένος από την ίδια την κυβέρνηση μισθός τους δεν τους φτάνει για να φάνε.
Ωστόσο, οι εκπαιδευτικοί δεν είναι επαίτες και δεν θα γίνουν θαμώνες κανενός «Στρατού Σωτηρίας» της απέραντης Ειδικής Οικονομικής Ζώνης, όπως η τρόικα εσωτερικού και εξωτερικού ευαγγελίζεται για τη χώρα μας. Οι εκπαιδευτικοί είναι οι λειτουργοί της Δημόσιας Παιδείας του τόπου μας, που η μνημονιακή κυβέρνηση έχει βαλθεί να κατεδαφίσει, είναι οι εργαζόμενοι που αγωνίζονται να μορφώσουν τα παιδιά αυτού του λαού, που οι κυβερνώντες, με κάθε τους μέτρο, βυθίζουν ολοένα και βαθύτερα στην ανέχεια".


* Φιλόλογος

* Τα άρθρα δεν απηχούν απαραίτητα τη γνώμη του notospress.gr