ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Στην εξόρμηση του Συλλόγου «Ευκλής» στις 7 Οκτωβρίου 2018, στην Μεσσηνιακή Μάνη, τα μέλη εξερεύνησαν μέρος του Φαραγγιού Βυρού και γνωρίσαν τα καλντερίμια της Καρδαμύλης. Συμμετείχαν επτά φοιτητές, οι οποίοι φοιτούν σε σχολές της Καλαμάτας και κατάγονται από διάφορα μέρη της πατρίδας μας.
Το γεγονός αυτό δεν άφησε αδιάφορα τα μέλη του Συλλόγου που αποφάσισαν μεριμνώντας για τους φοιτητές, να μειώσουν την τιμή των εισιτηρίων στις πεζοπορίες - εξορμήσεις στις οποίες συμμετέχουν, σε πέντε (5 ) ευρώ εντός της Μεσσηνίας και σε δέκα (10 ) ευρώ σε πεζοπορίες εκτός νομού.

Ο Σύλλογος Πεζοπόρων - Ορειβατών Καλαμάτας “Ο Ευκλής” είναι ένα ιστορικό Σωματείο, το οποίο ιδρύθηκε το 1980 από τον κ. Παναγιώτη Κουτρούλη και μια ομάδα ανθρώπων.
Σήμερα διαθέτει τα εξής ενεργά τμήματα : Πεζοπορίας - Εκδρομών, Μπάσκετ και Αγωνιστικής Ποδηλασίας, προσπαθώντας να ανταποκρίνεται στα ενδιαφέροντα των νέων ανθρώπων.
Το Σωματείο είναι εγγεγραμμένο στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και είναι μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.) καθώς και στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο. Κ.).

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. του Συλλόγου 27210 84844 και 6974252234, καθώς και στην σελίδα στο FB: Σ.Π.Ο.Κ. ΕΥΚΛΗΣ.


efklis1894@gmail.com
http://spok-efklis.webnode.gr