ΓΕΡΑΚΑΣ. Η Δέσποινα Βανδή έχει ξεκινήσει οδοιπορικό στην Ελλάδα για τις ανάγκες της εκπομπής μαγειρικής στο Open tv.
Εκεί που έκανε την βόλτα της στο λιμάνι του Γέρακα τουρίστες της ζήτησαν να τους δέσει το σκάφος στους κάβους. Εκείνη, μπορεί να μην είναι γνώστης, αλλά προθυμοποιήθηκε να τους βοηθήσει.
Όταν οι τουρίστες της πέταξαν το σχοινί, η Δέσποινα Βανδή το έπιασε και πήγε να το δέσει στον κάβο και τότε ο καπετάνιος της είπε να πάει πιο πέρα.
«Εγώ είμαι τραγουδίστρια ε» μονολογούσε εκείνη.


Δείτε τι γράφουν τα media των Αθηνών:
«Παρ' ότι οι συνεργάτες τους δήλωσαν ότι πρόκειται απλά για "έναν πιλότο" (δηλ. δοκιμαστικό εκπομπής), δεν δυσκολευτήκαμε να αναγνωρίσουμε την αγαπημένη τραγουδίστρια που αρμένιζε πάνω στο καΐκι τον κόλπο του Γέρακα στη Λακωνία, ενώ το γύρισμα κατέγραφε κάμερα drone.
Μάλιστα, η ίδια ακούστηκε να φωνάζει από μακριά προς τους συνεργάτες της "Άλλος για τη βάρκα μου", παραπέμποντας στη θρυλική ατάκα της Αλίκης Βουγιουκλάκη, από τη Μανταλένα.
Την προηγούμενη μέρα, Σάββατο, το συνεργείο είχε καταλύσει σε exclusive ξενοδοχείο της περιοχής , όπου διέμεινε σε μια από τις πριβέ βίλες του συγκροτήματος και έκανε γυρίσματα με τον γλυκύτατο σεφ στην κεντρική αυλή του.
Για κάποιο λόγο, μετά το τέλος των γυρισμάτων, ο γνωστός παρουσιαστής του Masterclass, παρά την εμπειρία του από το "Κάθε Μέρα Σεφ", έδειχνε αρκετά ανήσυχος και προβληματισμένος.
Είναι άραγε το άγχος του ξεκινήματος, ή μήπως κάτι πιο βαθύ που τον ανησυχεί;
Αργά ή γρήγορα, η αλήθεια θα αποκαλυφθεί κι ελπίζουμε να την απολαύσουμε όλοι μαζί στον αέρα».

https://www.instagram.com/p/BojVXyGC5WB