«Οκτώβριος. Ο μήνας εκκίνησης της ελαιοκομικής περιόδου. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί τα βιολογικά ελαιόδεντρα μας, παρά τις αντίξοες συνθήκες των τελευταίων μηνών, καρποφορούν και μάλιστα με υγιείς, φυσικά πανέμορφες άγουρες ελιές». Αυτό αναφέρουν οι εκπρόσωποι των Ελαιώνων Σακελλαρόπουλου, Γιώργος και Νίκος προσκαλώντας τους αναγνώστες του notospress.gr στην έκθεση Market Expo.

Οι άγουρες βιολογικές ελιές ποικιλίας Κορωνέικης είναι η βάση για τα ειδικού τύπου άθερμα ελαιόλαδα μας, πλούσια σε πολυφαινόλες και υγειοπροστατευτικά συστατικά με πικροφρουτώδη γεύση, έντονα αρώματα και ανώτερα γευσιγνωστικά χαρακτηριστικά.

Απαιτείται ειδικός σχολαστικός χειρισμός στην συγκομιδή, μεταφορά, επεξεργασία και εξαγωγή των άγουρων αυτών ελιών, για να χαρακτηριστούν ως η σωστή πρώτη ύλη για το αυθεντικό Πρωτέλαιο και Αγουρέλαιο.

Προϊόντα του μήνα

Το Πρωτέλαιο Φυλλικόν είναι ένα άθερμο βιολογικό έξτρα παρθένο πολύ άγουρο ελαιόλαδο, ultra premium limited edition, ποικιλίας Κορωνέικης και δεν είναι απλά το πρώτο λάδι της κάθε ελαιοκομικής χρονιάς, γνωστό και ως αγουρέλαιο η πρωτόλαδο.

Δείτε περισσότερα

Οι επιτραπέζιες φυσικές ελιές Αγουροελιές είναι πράσινες άγουρες ελιές με ελάχιστο ξύδι και αλάτι, ενώ κατατάσσονται στα λειτουργικά τρόφιμα των ελαιώνων μας. Προέρχονται αποκλειστικά από την βιολογική καλλιέργεια ελιών των ελαιώνων μας.

Δείτε περισσότερα

Εντυπώσεις από τους επαγγελματίες της γεύσης!

Δύο λόγια για το “ΑΡΜΟΝΙΑ” των βιολογικών ελαιώνων Σακελλαρόπουλου από τον executive chef Τζαβαράκο Χρήστο.

«Στη χώρα μας, όταν μιλάμε για λάδι, εννοούμε το ελαιόλαδο, το “υγρό χρυσάφι” κατά τον Όμηρο. Το όνομα “ΑΡΜΟΝΙΑ”, χαρακτηρίζει την ισορροπία της γεύσης σε ένα καλής ποιότητας βιολογικό ελαιόλαδο. Με ένταση, φρουτώδες άρωμα, χρυσοπράσινο χρώμα, αρώματα βοτάνων, άγριων χόρτων και μακρά επίγευση, το “ΑΡΜΟΝΙΑ” είναι ιδανικό για φρέσκιες σαλάτες αλλά και γαστρονομικές δημιουργίες. Η Ελλάδα κατά κανόνα παράγει εξαιρετικό ελαιόλαδο και το βιολογικό “ΑΡΜΟΝΙΑ” εκπροσωπεί άξια τη χώρα μας».

Δημιουργία του chef με το βιολογικό ελαιόλαδο "ΑΡΜΟΝΙΑ"

Πράσινη σαλάτα με baby ρόκα, baby σπανάκι, κολοκυθάκια, κατσικίσιο τυρί, νιφάδες κόκκινης πιπεριάς, καραμελωμένα φουντούκια και βιολογικό ελαιόλαδο ΑΡΜΟΝΙΑ.

Οι Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου συμμετέχουν στην έκθεση Market Expo που πραγματοποιείται στο Metropolitan Expo (Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος) 5-7 Οκτωβρίου 2018 όπου μπορείτε να γευτείτε τα προϊόντα τους.

Αίθουσα 1 - Διάδρομος Δ - Αριθμός 10.1