Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα και τα ετήσια μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Αναστάσιος Γ. Γιαννακόπουλος
Την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στη Σπάρτη τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του Αναστάσιου Γιαννακόπουλου. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή τα παιδιά του Βασιλική – Άγγελος και Γεώργιος – Αρετή, τα εγγόνια του Κωνσταντίνος,Ελίνα, Ευγενία , Κωνσταντίνος και Μαρία, τα δισέγγονα και οι λοιποί συγγενείς του.

Ασημάκης Α. Μανιάτης
Την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Β' Εργατικές Κατοικίες στη Σπάρτη τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του 32χρονου Ασημάκη Μανιάτη. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή η μητέρα του Σταματική, τα αδέρφια του Βασίλης και Παναγιώτης, οι θείοι του, τα ξαδέρφια του οι φίλοι και οι λοιποί συγγενείς του.

Φώτης Αγ. Βαρυμπομπιώτης
Την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στη Βασιλική – Κουρτσούνα τελέστηκε η νεκρώσιμο ακολουθία του 85χρονου Φώτη Αγ. Βαρυμπομπιώτη. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή η σύζυγός του Μαρία, τα παιδιά του Σταυρούλα Π. Βλαχάκου, Ελένη – Γιάννης Βερδήλος, Γιώργος Βαρυμπομπιώτης και Δημήτρης – Σοφία Βαρυμπομπιώτη, τα αδέρφια του , τα εγγόνια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Ιωάννης Μαστρογιάννης
Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στο Κεφαλά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ιωάννη Μαστρογιάννη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελένη, τα τέκνα του Παναγιώτα και Γιώργος, η εγγόνή του Κωνσταντίνα, τα αδέρφια και οι λοιποί συγγενείς του.

Βασίλειος Τουρογιάννης
Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Κοκκινόραχης τελέιται το 40ήμερο μνημόσυνο του Βασίλειου Ταυρογιάννη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμροσευχή η μητέρα του Ελένη, η σύζυγός του Μαρία, τα παιδιά του Δήμητρα – Γιώργος Παπαδόπουλος και Ελένη Ταυρόγιαννη και οι λοιποί συγγενείς του.

Ιωάννης Δ. Τσουρούνης
Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Ιωάννη Τσουρούνη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Βασιλική, τα τέκνα του Αντώνία και Δημήτρης, τα αδέρφια και οι λοιποί συγγενείς του.

Ελένη Ε. Σκαφιδά
Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Ελένης Ε. Σκαφιδά.Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Στράτης , τα παιδιά της Νίκος - Ευαγγελία Σκαφιδά, Μαρία – Σταύρος Μαυροειδάκος και Παναγιώτα – Σοφοκλής Χρυσοστομίδης, η αδερφή της Πολυξένη, τα εγγόνια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτης Μέγγος
Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στον Ιερο Ναό Αγίου Ιωάννη στο Θεολόγο τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Παναγιώτη Μέγγου.Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρία, τα παιδιά του Σαράντος – Θόδωρος και Δήμητρα – Θεόδωρος Κωσταρίδης, τα εγγόνια του Σταυρούλα, Μαρία και Ευθύμιος, τα αδέρφια του τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.