ΣΠΑΡΤΗ. Συνελήφθη ένα άτομο για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη, στις 4.10.2018 το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 21χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα λαθραίου καπνού, συνολικού βάρους 4,5 κιλών, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

ΣΚΑΛΑ. Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για τα - κατά περίπτωση- αδικήματα της κλοπής και της παραμέλησης εποπτείας ανήλικου

Συνελήφθησαν, στις 4.10.2018) το μεσημέρι, στη Σκάλα Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα Λακωνίας, τρεις (3) ανήλικοι ημεδαποί, γιατί όπως προέκυψε, λίγο νωρίτερα, μπήκαν σε οικία ημεδαπού και αφαίρεσαν χρήματα και άλλα αντικείμενα. Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη και μία (1) 35χρονη ημεδαπή, μητέρα των δύο (2) ανηλίκων, για παραμέληση της εποπτείας τους.

ΣΠΑΡΤΗ. Εξιχνίαση μίας περίπτωσης κλοπής οχήματος

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, μία (1) περίπτωση κλοπής οχήματος ημεδαπού, που είχε γίνει την 15.9.2018, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) 19χρονου ημεδαπού, για κλοπή τροχοφόρου.

ΜΟΛΑΟΙ. Συνελήφθη ένα άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Συνελήφθη, στις 3.10.2018 το μεσημέρι, στους Μολάους Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα Λακωνίας, 44χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα και στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) εξαρτήματα πολεμικών τεχνών τύπου νουντσάκου.