ΣΠΑΡΤΗ. Την 2η θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Κωνσταντάκος Βασίλης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας στην ατομική χρονομέτρηση παίδων.
Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα διεξήχθη στην Μαλακάσα το Σάββατο 29/9 και ο ποδηλάτης του Σπαρτιατικού διένυσε τα 23,6 χιλ. σε 17:10 ενώ πρώτος ήταν ο Δαβαρίας Γιάννης του Ρεθύμνου με 16:52.
Ο Κωνσταντάκος θεωρείται από τους ανερχόμενους ποδηλάτες του Σπαρτιατικού και με τις επαναλαμβανόμενες επιτυχίες του αποδεικνύει ότι το μέλλον του ανήκει. Να τονίσουμε ότι πρόσφατα είχε φορέσει και την φανέλα της Εθνικής σε αγώνες για το Βαλκανικό πρωτάθλημα στα Σκόπια.

Ο προπονητής του Σπαρτιατικού Γιαννιώσης Βασίλης δήλωσε
«Ο Βασίλης πήγε πολύ καλά, αν και θα μπορούσε να ήταν σήμερα πρωταθλητής. Η κορυφή θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια και αυτό τονίζω σε όλα τα παιδιά. Με την σημερινή εμφάνιση του έδειξε την σωστή δουλειά που γίνεται στην ποδηλατική ομάδα του Σπαρτιατικού αναδεικνύοντας πρωταγωνιστές του αθλήματος Σπαρτιατόπουλα. Θερμά συγχαρητήρια και στους Καρούνο Παναγιώτη και Βορβή Χρήστο γιατί μεγάλο μερίδιο στις επιτυχίες ανήκει και σε αυτούς. Ήταν ο τελευταίος σημαντικός αγώνας της σαιζόν και μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από όλους τους ποδηλάτες. Βρίσκομαι στο σύλλογο δέκα χρόνια και θεωρώ ότι είμαι μέλος της οικογένειας του Σπαρτιατικού. Με την διοίκηση έχουμε άριστη συνεργασία και θεωρώ ότι ο πρόεδρος της Πριστούρης Παναγιώτης έφερε την άνοιξη της ποδηλασίας στη Σπάρτη, είναι βαθύς γνώστης του ποδηλάτου και του αθλητισμού και δεν είναι τυχαίο ότι ο Σπαρτιατικός στην ποδηλασία συγκαταλέγεται στα πέντε πρώτα σωματεία της Ελλάδας».