ΛΑΚΩΝΙΑ. Το Επιμελητήριο Λακωνίας, σε συνεργασία με το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας, διοργανώνει σεμινάριο, με θέμα: «Logistics - Εφοδιαστική Αλυσίδα».

Το σεμινάριο είναι ανοιχτό και απευθύνεται σε:
• Στελέχη logistics,
• στελεχιακό προσωπικό μεταφορικών γραφείων,
• προσωπικό της αποθήκης και της διανομής,
• στους υπεύθυνους χωροταξίας αποθήκης και γενικότερα
• σε όσους εμπλέκονται με τους αποθηκευτικούς χώρους και τα κέντρα αποθήκευσης των επιχειρήσεων

Το κόστος της συμμετοχής θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετεχόντων με ανώτερο το ποσό των 50€.

Η διάρκειά του είναι 10 ώρες και θα διεξαχθεί σε δύο ημέρες.

Ο τόπος διεξαγωγής θα επιλεγεί αναλόγως με το πλήθος των αιτήσεων που θα συγκεντρωθούν ανά περιοχή (ή στο Γύθειο, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λακωνίας, Ξανθάκη 3, ή στην Σπάρτη, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου (Λυκούργου 61), ή στους Μολάους στην αίθουσα του Επιμελητηρίου, Θ. Λύρα 1)

Στους συμμετέχοντες θα αποδοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση και να την αποστείλουν στο Επιμελητήριο έως και την 5η Νοεμβρίου 2018 στο φαξ 2733022008, στο e-mail: gytheioc@otenet.gr ή ταχυδρομικώς στη Διεύθυνση Επιμελητήριο Λακωνίας, Ξανθάκη 3 Γύθειο. Μετά τη συλλογή των αιτήσεων οι αιτούντες θα ενημερωθούν για τις ημερομηνίες, τον τόπο διεξαγωγής, το ωρολόγιο πρόγραμμα και τις λοιπές λεπτομέρειες της διοργάνωσης.

Για τυχόν απορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλ. 2733022279 εσωτ. 26 κ. Χαλουλάκο και εσωτ. 25 κα Γκαραβέλη.