Γράφει Ιωάννης Χρηστάκης*

Φίλοι, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στο δημοσιονομικό τομέα φαντάζει πολύ πιθανό το εκλογικό χαρακίρι του Σύριζα.

Οι εκπαιδευτικοί του δημόσιου σχολείου που αποτελούσαν την κατεξοχήν θεωρητική, μαχητική, λαϊκή εκλογική του βάση ΑΠΟΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥΣ,ΤΟΥ ΓΥΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΤΟΥ.

Έχουν αντιληφθεί πλέον ότι αυτό το κόμμα που χρησιμοποιεί στην ονομασία του τους όρους "ριζοσπαστική αριστερά" (τρίζουν τα κόκαλα των πατριωτών αριστερών)και κυβερνά με τον υπερδεξιό ,λαϊκιστή Καμμένο "ΕΜΠΑΙΖΕΙ" τους εκπαιδευτικούς.

Αυτό το κόμμα που ανήλθε στην εξουσία αγνοώντας αποτέλεσμα δημοψηφίσματος,υποσχόμενο ότι θα ξεσκίσει τα μνημόνια ,ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ να γίνει -ως προς τη δομική άσκηση της εξουσίας-Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΒΑΘΕΟΣ ΠΑΣΟΚ.

Αυτή η πολιτική καρικατούρα ΑΝΕΧΕΤΑΙ εκπαιδευτικούς με μισθούς των 600 €,εκπαιδευτικούς που διδάσκουν σε 4!!! σχολεία για να βγάλουν το επιούσιο φιλοδώρημα,αναπληρωτές εκπαιδευτικούς ανέστιους που κοιμούνται στις παραλίες,εκπαιδευτικούς που πέντε-πέντε στριμώχνονται σε αυτοκίνητα 30ετίας για να διανύσουν εκατοντάδες χιλιόμετρα προκειμένου να φτάσουν στον τόπο εργασίας τους και που δυστυχώς πεθαίνουν από το άγχος της προσφοράς εν ώρα καθήκοντος στα σαραβαλάκια της ντροπής!!!

Αυτή η αποκρουστική κλίκα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ υπόσχεται χρόνια τώρα διορισμούς εκπαιδευτικών και δεν έχει κάνει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ!!!

Αυτό το οριακό κυβερνητικό συνονθύλευμα ΤΟΛΜΗΣΕ να εξαιρέσει τους εκπαιδευτικούς από τα αναδρομικά χρηματικά ποσά, που δίνονται στις μέρες μας στους άλλους χαμένους του ελληνικού δημοσίου, από τα χρόνια της εφαρμογής του ενιαίου μισθολογίου και τα ερεβώδη μνημονιακά χρόνια των αιματηρών μισθολογικών περικοπών.

Αιδώς,Συριζαίοι. Βαρεθήκαμε τις υποσχέσεις και τα μεγάλα λόγια. Δυστυχώς, για εσάς, η ψήφος των εκπαιδευτικών ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ - ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΙΟ- ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΥΠΑΡΞΗ.

*Φιλόλογος

* Τα άρθρα δεν απηχούν απαραίτητα τη γνώμη του notospress.gr