Επιτυχημένες εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι Σπαρτιάτες ποδηλάτες στις Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας που πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 22-23 Σεπτεμβρίου στον Αγ. Ανδρέα Αττικής με διοργανωτές την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και τον Δήμο Αθηναίων.

Με συμμετοχή 320 αθλητών από 38 σωματεία οι μικροί ποδηλάτες και ποδηλάτισσες ηλικίας 8 έως 14 ετών απήλαυσαν ένα διήμερο γεμάτο ποδήλατο, ενώ οι μικροί ποδηλάτες φιλοξενήθηκαν από το Δήμο Αθηναίων στις κατασκηνώσεις του Αγ. Ανδρέα.

Το Σάββατο και στην κατηγορία παμπαίδων στο αγώνισμα αντοχής το χρυσό μετάλλιο παίχτηκε κυριολεκτικά στο φώτο φίνις, με τον Παναγάκο Πέτρο να καταλαμβάνει την 2η θέση και τον Σταθάκο Βαγγέλη την 3η θέση. Στην ίδια κατηγορία ο Αναστασόπουλος Γιάννης ήταν 12ος και ο Τσάκωνας Σταύρος 14ος
Επίσης στο αγώνισμα αντοχής των παγκορασίδων η Μπαγιώκου Μαρία κατέλαβε την 7η θέση και η Κουραντή Βαρβάρα την 10η ενώ στα μίνι μεγάλα ο Νεντέλκου Σεμπάστιαν ήταν 11ος και ο Ρασσιάς Κώστας 13ος.

Τέλος στην κατηγορία μίνι μικρά ο Βλαχάκος Δημήτρης μετά από μια πολύ καλή προσπάθεια κατέλαβε την 7η θέση.
Την αποστολή συνόδεψαν οι προπονητές Γιαννιώσης Βασίλης και Βορβής Χρήστος και ο πρόεδρος του Σπαρτιατικού Πριστούρης Παναγιώτης

Τελευταίος σημαντικός αγώνας για τον Σπαρτιατικό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δρόμου εφήβων, παίδων, νεανίδων και κορασίδων στις Αφίδνες Αττικής 28-29-30 Σεπτεμβρίου.